Webflow: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Du skal have dit Google-tag-id.

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

Hvis du vil konfigurere dit Google-tag ved hjælp af denne metode, skal du have et betalt websiteabonnement. Få flere oplysninger i Om Webflow-abonnementer og -priser.

1. Log ind på din Webflow-konto.
  2. Find det websitekort, du vil redigere, under "Kontrolpanel".
  3. Klik på ikonet med tre prikker, og klik derefter på Settings (Indstillinger).
    En animation, der viser, hvordan man får adgang til indstillinger via Webflow.
  4. Tilføj dit Google-tag i kodesektionen "Head" (Hoved) på fanen "Custom code" (Tilpasset kode).

<!-- Google tag (gtag.js) -->

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"></script>

<script>

window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments);}

gtag('js', new Date());

gtag('config', 'TAG_ID');

</script>

5. Klik på Gem ændringerne.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. Log ind på din Webflow-konto.
  2. Find det websitekort, du vil redigere, under "Kontrolpanel".
  3. Klik på ikonet med tre prikker, og klik derefter på Indstillinger.
    En animation, der viser, hvordan man får adgang til indstillinger via Webflow.
  4. Klik på Integrationer på siden "Indstillinger", og angiv derefter dit tag-id i feltet under "Google Analytics".
    Et screenshot, der viser sektionen Google Analytics i Webflow.
  5. Klik på Gem ændringerne.