[GA4] Com es poden crear conversions de Google Analytics 4 des de Google Ads

En connectar la propietat de Google Analytics (GA4) a Google Ads, podeu crear, importar i gestionar conversions de GA4 a Google Ads. Podeu crear una acció de conversió durant la creació d'un compte o d'una campanya nous o al resum de conversions del compte de Google Ads.

Avantatges

Google Analytics 4 (GA4) proporciona informes detallats sobre com utilitzen els usuaris el vostre lloc web. Podeu utilitzar Google Analytics per saber què fan els usuaris després de fer clic als vostres anuncis. Quan creeu o importeu conversions de GA4 des dels vostres comptes de Google Ads, obteniu:

• Experiència de configuració més simplificada: com que els enllaços permeten que es transmetin dades entre tots dos productes, podeu utilitzar les conversions de GA4 existents a Google Ads o crear-ne de noves des de Google Ads sense haver de tornar a etiquetar el lloc web.
  • Mesurament més coherent: podeu veure les conversions d'Analytics a Google Ads i a Analytics.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

1. Enllaçar la propietat de Google Analytics 4 a un compte de Google Ads existent

Per poder crear una conversió de GA4 des del vostre compte de Google Ads, cal que enllaceu una propietat de Google Analytics al compte de Google Ads. Cal que completeu aquest pas abans de poder accedir a la resta de passos.

2. Trieu l'objectiu de conversió

Ara que heu enllaçat la propietat de Google Analytics al compte de Google Ads, podeu crear esdeveniments de GA4, marcar els esdeveniments de GA4 com a conversions i importar-los a Google Ads. Podeu fer-ho durant la creació d'un compte o d'una campanya nous o al resum de conversions del compte de Google Ads.

3. Configureu la manera de mesurar el vostre objectiu durant les creacions de comptes o de campanyes nous

1. Un cop hàgiu seleccionat l'objectiu de conversió, feu clic a Configura.
  2. Si heu enllaçat Google Analytics, podeu crear una conversió de Google Ads seguint aquests passos:
    • Utilitzar esdeveniments o conversions existents de Google Analytics (GA4)
      1. Veureu una llista dels esdeveniments i de les conversions de GA4 que són aptes per importar. Seleccioneu cada conversió i feu clic a Aplica. Si seleccioneu diverses conversions, assegureu-vos que totes mesurin el mateix objectiu. Obteniu més informació sobre com podeu importar les conversions de Google Analytics a Google Ads.
    • Introduir l'URL en què es completa una conversió
      1. Heu de proporcionar l'URL que s'activa després de completar una conversió, com ara una pàgina d'agraïment o una de confirmació. Google Ads optimitzarà la vostra campanya per obtenir visites a aquesta pàgina. Feu clic a Aplica.
    • Configurar la conversió manualment mitjançant codi després de crear la campanya
      1. Heu de definir una acció de conversió manualment més endavant, si voleu:
        • Calcular el valor de cada subscripció de manera dinàmica.
        • Utilitzar identificadors de transacció o altres paràmetres personalitzats.
        • Mesurar els clics que es fan en botons o enllaços.
      2. Si trieu aquesta acció, haureu d'afegir el fragment d'esdeveniment al codi del lloc web. Se us mostraran les instruccions per fer-ho després de crear la campanya.
      3. Feu clic a Aplica.
  3. Feu clic a Següent. Acabeu de configurar la campanya o el compte. Els anuncis es publicaran després d'una revisió

Si voleu configurar un objectiu de conversió o una acció de conversió nous des del resum de conversions, seguiu aquestes instruccions.

4. Consulteu els objectius i les conversions del compte de Google Ads i de Google Analytics

Per veure les conversions a Google Ads, podeu navegar fins a la pàgina de resum de conversions. També podeu veure les conversions directament a Google Analytics.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now