Definisjon av endelig nettadresse for mobil

Endelig nettadresse for mobil er et felt i innstillingene for annonsenettadresser der du kan angi at annonser skal viderekoble brukere til et mobilvennlig nettsted. Det er bare i Google Ads Editor dette feltet er aktivert som standard annonsefelt. Når du oppretter en kampanje, kan du aktivere denne funksjonen ved å merke av i den aktuelle avmerkingsboksen nedenfor delen med egendefinerte parametere.