Directrius per als serveis de seguiment de clics de tercers

Google començarà a limitar les sol·licituds per al certificat del sistema de seguiment de clics a un trimestre a l'any; els equips de Google només processaran els enviaments dels proveïdors de serveis de sistemes de seguiment de clics durant aquest trimestre.

A continuació es mostra la cronologia específica:

• Pel que fa al 2023, Google continuarà acceptant sol·licituds noves fins a l'1 de desembre de 2023. Després, les sol·licituds no es processaran durant la resta del 2023.
  • Del 2024 endavant, Google obrirà les sol·licituds anualment durant el tercer trimestre de l'any, de l'1 de juliol al 30 de setembre.

El programa de certificació de sistemes transparents de seguiment de clics de Google ajuda a protegir els usuaris contra l'ús abusiu per part dels sistemes de seguiment de clics exigint transparència a aquests sistemes. A continuació s'indiquen les directrius que heu de tenir en compte per complir els requisits de redirecció transparent.

Directrius de seguiment de clics

Proporcionar un paràmetre de consulta visible

Els URL de seguiment de clics han de tenir un paràmetre de consulta visible que indiqui el pròxim salt immediat en la cadena de redirecció. S'ha de seguir aquest paràmetre en lloc d'utilitzar qualsevol altre objectiu de redirecció configurat al backend. El valor del paràmetre pot tenir un format codificat com a URL. Es recomana que els proveïdors de seguiment de clics col·laborin amb Google per identificar els paràmetres de transparència correctes i que avisin Google amb antelació abans de fer actualitzacions en aquests paràmetres.

Exemple

URL de seguiment: https://tracker.com/?redirection_url=https://example.org/

Si cal, es pot utilitzar un segon paràmetre per indicar al servidor que el respecti. El paràmetre secundari ha de figurar abans del paràmetre de transparència per garantir un comportament coherent.

Exemple

URL de seguiment: https://tracker.com/?force_transparent=true&redirection_url=https://example.org/

Assegurar-se que tots els camins d'URL esperats són transparents

Els paràmetres de transparència han de funcionar en tots els camins que s'utilitzen als URL de Google Ads. Si s'utilitzen camins en què els paràmetres de transparència no funcionen com es requereix, això comportarà la supressió de l'estat de certificació.

Exemple

✅ https://tracker.com/click?redirection_url=https://example.org/ (redirigeix al valor del paràmetre)

❌ https://tracker.com/non_transparent_click?redirection_url=https://example.org/ (no redirigeix al valor del paràmetre)

Efectuar una validació addicional

És possible que el servei de seguiment de clics efectuï una validació addicional del costat del servidor per bloquejar els objectius de redirecció inesperats i ajudar a mitigar els exploits de redirecció.

Evitar els dominis de seguiment de clics intermedis no especificats

La redirecció del pròxim salt no ha de passar per cap domini o subdomini de seguiment intermedi no especificat, tret dels que siguin propietat i estiguin sota la gestió de la vostra organització.

• Si es requereix un salt intermedi per redirigir els usuaris a sistemes interns, com en el cas de la migració o l'adquisició, el proveïdor de seguiment de clics ha de ser el propietari del domini del pròxim salt i controlar-lo. El domini del pròxim salt no ha d'alterar la naturalesa de la redirecció i els usuaris del sistema de seguiment de clics (anunciants) no l'han de poder controlar.
  • Es permeten les transicions de protocol http a https dins del mateix domini.

Encara que es permet integrar altres sistemes de seguiment de clics al paràmetre, cada sistema de seguiment integrat també ha d'estar certificat, i els proveïdors respectius són responsables de la seva pròpia aplicació. Us recomanem codificar els valors integrats per garantir que funcionin correctament.

Afegir modificacions parcials

El servei de seguiment de clics pot modificar parcialment l'objectiu de redirecció afegint paràmetres addicionals no externs o ampliant les macros a l'URL de redirecció, sempre que els paràmetres afegits siguin específics del servei de seguiment de clics i no alterin l'objectiu de redirecció dels URL de seguiment de clics imbricats.

Exemple

URL de seguiment: https://tracker.com/?redirection_url=https://example.org/

Objectiu de redirecció real:

✅ https://example.org/click_id=12345 (suposant que click_id sigui un paràmetre estàndard afegit per a tots els clients de tracker.com)

❌ https://example.org/redirection_target=https://another.com/ (suposant que redirection_target sigui realment el paràmetre de transparència d'example.org)

Configurar subdominis

Teniu l'opció de configurar subdominis al domini principal per utilitzar-los amb finalitats de seguiment de clics. Podeu mapar-los als proveïdors de serveis de seguiment de clics que trieu. També podeu configurar el seguiment de clics directament a les pàgines de destinació (per exemple, com a píxels). Aquests casos d'ús estan permesos i no es veuen afectats per aquestes directrius.

Els subdominis d'anunciants amb registres CNAME que dirigeixin als dominis certificats no han d'estar certificats sempre que el subdomini estigui associat al domini declarat a l'URL final de l'anunci.

Exemple

URL final: https://example.org

URL de seguiment:

✅ https://tracker.example.org/?url=https://example.org/

❌ https://exampletracker.com/?url=https://example.org/

En cas contrari, l'anunciant haurà de certificar el seu subdomini individualment. Si és el vostre cas o el dels vostres partners, us recomanem que, en lloc d'allotjar els subdominis al vostre domini, s'apliqui el temps de certificació.

Exemple

URL final: https://example.org

URL de seguiment: https://example.tracker.com/?redirection_url=https://example.org/

Tingueu en compte que Google supervisarà contínuament la llista de proveïdors de sistemes de seguiment de clics certificats per comprovar que compleixin els requisits de certificació i que l'incompliment d'aquests requisits pot comportar la suspensió de la certificació i la supressió de la llista de sistemes de seguiment de clics certificats. Els anuncis que utilitzin un sistema de seguiment de clics que ja no compleixi els requisits de certificació es rebutjaran.

Àrees fora de l'àmbit

Actualment, els casos d'ús següents no requereixen la certificació:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now