Valmistaudu siihen, että Ads in Business Profile poistuu käytöstä

Ymmärrämme, että yrityksen mainostaminen on tärkeää. Haluammekin auttaa sinua tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat siellä, missä he ovat, ja tarjota käyttöösi kampanjoita, joiden avulla voit saavuttaa mainontatavoitteesi mainostamalla yritystäsi Google Haussa, YouTubessa ja muissa palveluissa.

Tästä syystä pyydämme sinua siirtymään Google Adsiin, jossa voit vaikuttaa enemmän mainontaasi. Google Adsissa voit Älykkäiden kampanjoiden avulla kohdistaa mainoksia potentiaalisille asiakkaille Google Haussa, Google Mapsissa, YouTubessa ja muissa palveluissa – samaan tapaan kuin Ads in Business Profile ‑hallintapaneelia käyttäessäsi. Voit myös saavuttaa kampanjatavoitteesi mukaisia tuloksia (esimerkiksi saada lisää puheluita, toimipistekäyntejä tai verkko-ostoksia) ja vaikuttaa tarkemmin avainsanoihin ja mainoselementteihin. Tämä vaatii hieman lisämäärityksiä, mutta olemme varmoja, että se myös tarjoaa sinulle lisää joustavuutta.

Tämän vuoksi emme enää lokakuun 2023 loppupuolelta alkaen tue Ads in Business Profile ‑hallintapaneelia. Jos haluat jatkaa mainostamista Googlessa, sinun on luotava uusi kampanja Google Adsissa.

Ads in Business Profile ‑hallintapaneelisi mainokset lakkaavat näkymästä lokakuun loppupuolella. Jos tililläsi on tuolloin vielä saldoa jäljellä, se hyvitetään sinulle täysimääräisesti. Pääset edelleen katsomaan Ads in Business Profile ‑hallintapaneelissa olevaa aiempaa dataasi siirtymällä Google Haussa näkyvään Yritysprofiiliisi ja etsimällä aiheeseen liittyvän Näytä hallintapaneeli ‑suosituksen. Lähetämme myös sähköpostiisi linkin, josta pääset hallintapaneeliin koska tahansa.

Hyvityskäytäntö

Näin pyydät hyvitystä hallintapaneelistasi:

1. Siirry Google Yritysprofiiliin.
  2. Valitse Mainosasetukset.
  3. Valitse Maksu-kohdasta Pyydä hyvitystä.

Riippumatta siitä, pyydätkö sitä, saat hyvityksen automaattisesti myöhemmin tänä vuonna, kun tili on suljettu.