Forbered dig på, at annoncer i Virksomhedsprofil udfases

Vi forstår, at det er vigtigt at promovere din virksomhed. Vi vil gerne hjælpe dig med at nå ud til potentielle kunder, uanset hvor de befinder sig, med kampagner, der kan promovere din virksomhed på tværs af Google Søgning, YouTube osv., for at nå dine specifikke annonceringsmål.

Derfor beder vi dig om at migrere til Google Ads, som giver dig mere kontrol over din annoncering. I Google Ads kan du bruge Smart-kampagner til at vise dine annoncer til potentielle kunder på tværs af Google Søgning, Google Maps, YouTube og mange andre steder – næsten på sammen måde som med annoncer i Virksomhedsprofil. Du kan også generere resultater baseret på dit kampagnemål, f.eks. flere opkald, flere butiksbesøg eller køb på dit website, og du har mere kontrol over søgeord og annonceaktiver. Dette kræver yderligere konfiguration, men vi er sikre på, at det giver dig større fleksibilitet.

Derfor understøtter vi ikke længere annoncer i Virksomhedsprofil fra og med slutningen af oktober 2023. Hvis du vil fortsætte med at annoncere via Google, skal du oprette en ny kampagne i Google Ads.

Dine annoncer i Virksomhedsprofil kører ikke længere fra og med slutningen af oktober. Du modtager en fuld refusion, hvis du har en positiv saldo på din konto. Bemærk! Du kan stadig se dine historiske data i dine annoncer i Virksomhedsprofil-kontrolpanelet ved at gå til din virksomhedsprofil på Google Søgning og finde anbefalingen "Vis dit kontrolpanel" for dine annoncer i Virksomhedsprofil. Vi sender dig også en mail med et link til dit kontrolpanel, som du til enhver tid kan bruge.

Refusionspolitik

Sådan anmoder du om refusion på dit kontrolpanel:

1. Gå til din Google-virksomhedsprofil.
  2. Vælg Annonceindstillinger.
  3. Klik på Anmod om refusion under "Betaling".

Uanset om du anmoder om en refusion eller ej, modtager du en refusion, når kontoen lukkes, hvilket vil ske automatisk senere på året.