Anuncis a Perfil d'empresa

Els anuncis a Perfil d'empresa ja no s'admetran. Això vol dir que les campanyes relacionades es desactivaran més endavant aquest any. Per continuar anunciant-vos amb Google, haureu de crear una campanya nova. Google us ofereix altres tipus de campanya per proporcionar-vos les eines de mesurament i de creació de campanyes que necessiteu per ajudar-vos a assolir els vostres objectius.

Els tipus de campanya, com ara les campanyes intel·ligents i les campanyes Màxim rendiment, us ajuden a obtenir resultats basats en l'objectiu de la campanya. Un cop hàgiu introduït detalls com ara la informació d'empresa i els objectius generals de la campanya, tindreu més control sobre el públic, les paraules clau i els recursos de creativitat. Tingueu en compte que això pot requerir més implicació amb la gestió de les campanyes que amb la vostra oferta existent.

Si no creeu cap campanya nova, els vostres anuncis a Perfil d'empresa es desactivaran. Rebreu un reembossament complet si encara teniu saldo al compte. Tingueu present que encara podreu veure els anuncis al tauler de Perfil d'empresa visitant el vostre perfil d'empresa a la Cerca de Google i cercant la recomanació "Mostra el tauler" dels anuncis a Perfil d'empresa. També us enviarem un correu electrònic amb un enllaç al tauler que podreu utilitzar en qualsevol moment.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now