Vis produktene dine i 3D og utvidet virkelighet

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Med 3D-modeller kan kundene se produktene dine fra ulike vinkler i kostnadsfrie oppføringer og Shopping-annonser. Kundene kan også bruke utvidet virkelighet til å se hvordan produktet ser ut hjemme hos seg selv, før de handler. I denne artikkelen forklarer vi hvordan dette fungerer, og hvordan du viser innholdet ditt forskjellige steder på Google.

Merk: 3D- og AR-opplevelser er foreløpig bare tilgjengelig for sko og husholdningsartikler, og de er begrenset til produkter som selges i USA.

Fordeler

• Med 3D-modeller kan kundene se produkter fra alle vinkler og til og med zoome inn for å se detaljene.
  • Med utvidet virkelighet kan kundene se produktet ditt i virkelige omgivelser, for eksempel i stuen sin, og få en bedre forståelse av hva de kjøper.
  • Produkter som kan vises i 3D og utvidet virkelighet (AR), skaper ofte mye kundeengasjement og får flere interaksjoner enn produkter med 2D-bilder. Dette kan bidra til flere klikk av høy kvalitet.

Animated GIF demonstrating a 3D chair model

Merk: Du kan bare bruke attributtet for 3D-modellink [virtual_model_link] for husholdningsartikler og sko. Attributtet er begrenset til produkter som selges i USA. Nye 3D-modeller kan begynne å vises på Google Søk innen to uker etter at de er lagt til i feeden din.

Slik fungerer det

Selgere kan lage 3D- og AR-modeller av produktene sine på egen hånd eller ved hjelp av partnere som CGTrader, Epigraph, Ocavu og VNTANA.

Når 3D-modellen din er klar, kan du oppgi linken (nettadressen) til den vertsbaserte modellen i Merchant Center ved å bruke attributtet for 3D-modellink [virtual_model_link].

• Hvis du er en selger uten Merchant Center-konto, må du konfigurere en konto før du kan bruke 3D/AR.
  • Hvis du er produsenten av produktet, kan du bruke Manufacturer Center til å legge inn 3D-modellene dine. Da blir de brukt som førstevalg for produktet.
  • Hvis du allerede bruker både Merchant Center og Manufacturer Center, trenger du bare å oppdatere Merchant Center-feeden og knytte sammen kontoene for å synkronisere modellene.

Når du har tilknyttet de aktuelle kontoene og oppgitt de nødvendige linkene, kan 3D- og AR-elementer vises i kostnadsfrie oppføringer.

Shopping-annonser

3D-elementer kan vises i Shopping-annonser hvis du har Performance Max- eller Shopping-kampanjer som omfatter disse produktene.

Merk at AR-visning foreløpig ikke støttes i Shopping-annonser.

Finn ut mer om Shopping-annonser og hvordan du knytter Merchant Center-kontoen sammen med Google Ads-kontoen din.

Linker til relatert innhold