Tuotteiden esittely kolmiulotteisesti ja lisätyn todellisuuden avulla

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

3D-mallien avulla asiakkaat voivat nähdä tuotteesi eri kulmista maksuttomissa listauksissa ja Shopping-mainoksissa. Asiakkaat voivat myös käyttää lisättyä todellisuutta ennen ostoksen tekoa nähdäkseen, miltä tuote näyttää heidän tiloissaan. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tämä ominaisuus toimii ja miten voit lisätä sisältöä Googleen.

Huom. 3D- ja AR-kokemukset ovat tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa myytäville kengille ja kodintavaroille.

Hyödyt

• 3D-mallin avulla asiakkaat voivat nähdä tuotteen joka kulmasta ja tarkastella yksityiskohtia lähempää.
  • Lisätty todellisuus auttaa asiakkaita visualisoimaan tuotteen todellisessa ympäristössä, kuten olohuoneessa, ja ymmärtämään paremmin, mitä he ovat ostamassa.
  • Kolmiulotteisia ja lisätyn todellisuuden (AR) elementtejä sisältävät tuotteet aktivoivat asiakkaita usein 2D-kuvia tehokkaammin. Tämä voi tuottaa enemmän laadukkaita klikkauksia.

Animated GIF demonstrating a 3D chair model

Huom. 3D-mallilinkki [virtual_model_link] ‐määritettä voi käyttää vain kodintavaroille ja kengille. Määritettä voi käyttää vain Yhdysvalloissa myytävissä tuotteissa. Uudet 3D-mallit tulevat näkyviin Google Hakuun kahden viikon sisällä syötteeseen lisäämisestä.

Näin se toimii

Kauppiaat voivat luoda tuotteistaan 3D- ja AR-malleja itse tai kumppaneiden avulla. Tällaisia kumppaneita ovat esimerkiksi CGTrader, Epigraph, Ocavu ja VNTANA.

Kun 3D-malli on valmis, voit lisätä sen julkisen URL-osoitteen Kauppiaskeskukseen 3D-mallilinkki [virtual_model_link] ‐määritteellä.

• Jos olet kauppias ja sinulla ei ole Kauppiaskeskus-tiliä, sinun on luotava tili, jotta voit käyttää 3D-/AR-malleja.
  • Jos olet tuotteen valmistaja, lähetä 3D-mallit Manufacturer Centerin kautta. Niitä käytetään ensisijaisina tuotemalleina.
  • Jos käytät jo sekä Kauppiaskeskusta että Manufacturer Centeriä, päivitä vain Kauppiaskeskus-syötteesi ja linkitä tilit mallien synkronoimiseksi.

Kun olet yhdistänyt asianmukaiset tilit ja lisännyt tarvittavat linkit, 3D- ja AR-elementit voivat näkyä maksuttomissa listauksissa.

Shopping-mainokset

3D-elementit voivat näkyä Shopping-mainoksissa, jos tuotteet ovat mukana Maksimitulokset- tai Shopping-kampanjoissa.

Huom. Shopping-mainokset eivät vielä tue AR-elementtejä.

Lue lisää Shopping-mainoksista ja Kauppiaskeskus-tilin linkittämisestä Google Ads ‐tiliin.