Vis dine produkter i 3D og augmented reality

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

3D-modellerne hjælper kunderne med at se dine produkter fra forskellige vinkler på gratis fortegnelser og Shopping-annoncer. Kunderne kan også bruge augmented reality til at se, hvordan produktet ser ud hjemme hos dem selv, før de foretager købet. Denne artikel forklarer, hvordan funktionen virker, og hvordan du viser dit indhold på Google-sider.

Bemærk! 3D- og AR-oplevelser er i øjeblikket kun tilgængelige for sko og boligvarer og er begrænset til produkter, der sælges i USA.

Fordele

• 3D-modellen giver kunderne mulighed for at se produkter fra alle vinkler, og de kan endda zoome ind for at se detaljer.
  • Augmented reality hjælper dine kunder med at visualisere dit produkt i virkelige omgivelser og få større indsigt i, hvad de køber. Det kan f.eks. være i deres dagligstue.
  • 3D- og augmented reality-produkter (AR) har ofte et stærkt kundeengagement og opnår flere interaktioner end produkter med 2D-billeder, hvilket kan hjælpe med at øge kvaliteten af klik på dine annoncer.

Animated GIF demonstrating a 3D chair model

Bemærk! Du kan kun bruge attributten 3D-modellink [virtual_model_link] til boligvarer og sko. Attributten er begrænset til produkter, der sælges i USA. Nye 3D-modeller kan begynde at blive vist på Google Søgning inden for 2 uger, efter at de er føjet til dit feed.

Sådan fungerer det

Sælgerne kan selv lave 3D- og AR-modeller eller få hjælp fra partnere som f.eks. CGTrader, Epigraph, Ocavu og VNTANA.

Når din 3D-model er klar, kan du give linket (webadressen) til din hostede model til Merchant Center ved hjælp af attributten 3D-modellink [virtual_model_link].

• Hvis du er sælger uden en Merchant Center-konto, skal du oprette en konto, før du kan deltage i 3D/AR-oplevelser.
  • Hvis du er producenten af produktet, skal du bruge Manufacturer Center til at angive dine 3D-modeller, hvorefter de bliver brugt som førstevalgsmodeller for produktet.
  • Hvis du allerede bruger både Merchant Center og Manufacturer Center, kan du bare opdatere dit Merchant Center-feed og tilknytte kontiene for at synkronisere modellerne.

Når du har tilknyttet de relevante konti og angivet de nødvendige links, er 3D- og AR-aktiver kvalificerede til at blive vist i gratis fortegnelser.

Shopping-annoncer

3D-aktiver er kvalificerede til at blive vist i Shopping-annoncer, hvis du har kampagner af typen Maksimal effektivitet eller Shopping-kampagner, der er målrettet mod disse produkter.

Bemærk, at AR-oplevelser ikke understøttes i Shopping-annoncer endnu.

Få flere oplysninger om Shopping-annoncer og om, hvordan du knytter din Merchant Center-konto til din Google Ads-konto.