Sådan bruger du brandegnethedsfunktioner i Performance Max-kampagner

Performance Max-kampagner tilbyder mange funktioner til brandegnethed på kampagne- eller kontoniveau for at sikre, at dine annoncer vises til de rigtige brugere for din virksomhed, samtidig med at effektiviteten maksimeres.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger de funktioner til målretning og brandsikkerhed, der er tilgængelige i Performance Max-kampagner.

Ekskluder brandet trafik (brands fra konkurrenter eller partnere eller dine egne brands)

Hvis du vil ekskludere brandet trafik fra at blive vist i individuelle Performance Max-kampagner, skal du bruge brandekskluderinger. For at bruge brandekskluderinger skal du først oprette en brandliste og derefter anvende den på kampagner på din konto.

Ekskluder upassende brandtermer på kontoniveau

Hvis du vil sikre dig, at dine annoncer ikke bliver vist sammen med usikre søgetermer, kan du bruge funktioner på kontoniveau.

Beholdning på Søge- og Shopping-netværket

Hvis du vil forhindre, at annoncer vises for søgetermer, der ikke anses for at være velegnede til dit brand, for din beholdning på Søge- eller Shopping-netværket i alle relevante Google Ads-kampagnetyper (inklusive Performance Max-kampagner), kan du bruge funktionen til negative søgeord på kontoniveau. Få flere oplysninger om negative søgeord på kontoniveau.

Beholdning på video- og Displaynetværket

Hvis du vil forhindre, at annoncer vises for søgetermer, der ikke anses for at være velegnede til dit brand, for din beholdning på video- eller Displaynetværket i alle relevante Google Ads-kampagnetyper (inklusive Performance Max-kampagner), kan du bruge indstillingen Ekskluderede indholdssøgeord i Center for indholdsegnethed. Få flere oplysninger om ekskluderede indholdssøgeord.

Rejse-/hotelbeholdning

Hotelannoncekampagner (gratis bookinglink, hotelpromoveringsannoncer) i Performance Max for rejsemål-kampagner understøtter ikke negative søgeord eller brandekskluderinger. Uden for hotelannoncer kan negative søgeord og brandekskluderinger anvendes på Performance Max for rejsemål-kampagner på samme måde som almindelige Performance Max-kampagner.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indholdets egnethed.
  3. Klik på rullemenuen Avancerede indstillinger.
  4. Klik for at udvide "Ekskluderede indholdssøgeord".
  5. Klik på plusknappen for at tilføje nye indholdssøgeord.
  6. Klik på Gem.
Bemærk! En af de vigtigste fordele ved Performance Max-kampagner er, at Googles kunstige intelligens giver sådanne kampagner mulighed for at tilpasse sig og optimere til de søgeord, der er mest effektive.

Ekskluder følsomme indholdskategorier på kontoniveau (Displaynetværket)

Hvis du vil forhindre, at der vises annoncer sammen med bestemte typer indhold i din Performance Max-kampagne, f.eks. tragedier og konflikter eller følsomme sociale emner, skal du bruge ekskluderede kategorier for følsomt indhold i Center for indholdsegnethed. Få flere oplysninger om indholdets egnethed.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indholdets egnethed.
  3. Klik på rullemenuen Avancerede indstillinger.
  4. Klik for at udvide "Ekskluderede indholdssøgeord".
  5. Markér en eller flere af disse valgmuligheder i afkrydsningsfeltet:
    • Tragedier og konflikter
    • Følsomme sociale emner
    • Ukvemsord og stødende sprogbrug
    • Seksuelt orienteret indhold
    • Sensationelt og chokerende
  6. Klik på Gem.

Ekskluder specifikke placeringer på kontoniveau (Display, søgepartnere og video)

Placeringsekskluderinger giver dig mulighed for at ekskludere dine annoncer fra at blive vist på placeringer for bestemte sider, websites, mobilapps og videoer af hensyn til brandegnetheden. Performance Max-kampagner respekterer alle placeringsekskludeirnger på kontoniveau og MCC-niveau. Få flere oplysninger, hvordan du ekskluderer placeringer på kontoniveau.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indholdets egnethed.
  3. Klik på rullemenuen Avancerede indstillinger.
  4. Klik for at udvide "Ekskluderede placeringer".
  5. Klik på fanen "Gennemse" for at tilføje eksisterende placeringer, eller klik på fanen "Enter" for at tilføje et nyt placeringslink.
  6. Klik på Gem.