Com es poden utilitzar les funcions d'idoneïtat de marca a Màxim rendiment

Les campanyes Màxim rendiment tenen moltes funcions d'idoneïtat de marca al nivell de campanya o de compte a fi de garantir que els anuncis es difonguin entre els usuaris adequats per a la vostra empresa, alhora que es maximitza el rendiment.

Aquest article explica com podeu utilitzar les funcions de segmentació i idoneïtat de marca disponibles a Màxim rendiment.

Excloure trànsit de marca (marques de la competència, de partners o pròpies)

Per excloure trànsit de marca de la difusió en campanyes Màxim rendiment concretes, feu servir exclusions de marca. Per utilitzar exclusions de marca, primer creeu una llista de marques i, tot seguit, apliqueu-la a les campanyes del compte.

Excloure termes inadequats per a la marca al nivell de compte

Per assegurar-vos que els anuncis no es difonguin juntament amb termes de cerca que no siguin segurs, podeu utilitzar funcions del nivell de compte.

Inventari de cerca i de compres

A fi d'evitar que es difonguin anuncis quan s'utilitzin termes de cerca que es considerin inadequats per a la vostra marca a l'inventari de cerca o de compres de tots els tipus de campanyes de Google Ads rellevants (incloent-hi Màxim rendiment), podeu fer servir la funció de paraules clau negatives al nivell de compte. Obteniu més informació sobre les paraules clau negatives al nivell de compte.

Inventari de display i de vídeos

A fi d'evitar que es difonguin anuncis quan s'utilitzin termes de cerca que es consideren inadequats per a la vostra marca a l'inventari de display o de vídeos de tots els tipus de campanyes de Google Ads rellevants (incloent-hi Màxim rendiment), podeu utilitzar l'opció de configuració de paraules clau del contingut excloses al Centre d'idoneïtat del contingut. Obteniu més informació sobre les paraules clau del contingut excloses.

Inventari de viatges o d'hotels

Les campanyes d'anuncis d'hotel (enllaç de reserva gratuït, anuncis de promoció d'hotel) de les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges no admeten paraules clau negatives ni exclusions de marca. Fora dels anuncis d'hotel, es poden aplicar paraules clau negatives i exclusions de marca a les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges, igual que les campanyes Màxim rendiment normals.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Idoneïtat del contingut.
  3. Feu clic al menú desplegable Configuració avançada.
  4. Feu clic a l'opció "Paraules clau del contingut excloses" per desplegar-la.
  5. Feu clic al botó de més per afegir paraules clau del contingut noves.
  6. Feu clic a Desa.
Nota: un dels avantatges principals de les campanyes Màxim rendiment és que la IA de Google permet que s'adaptin a les paraules clau que tenen un bon rendiment i s'optimitzin segons aquests termes.

Excloure categories de contingut sensible al nivell de compte (display)

Si voleu evitar que es difonguin els anuncis d'una campanya Màxim rendiment en determinats tipus de contingut, com ara tragèdies i conflictes o problemes socials sensibles, utilitzeu les categories de contingut sensible exclòs al Centre d'idoneïtat del contingut. Obteniu més informació sobre la idoneïtat del contingut.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Idoneïtat del contingut.
  3. Feu clic al menú desplegable Configuració avançada.
  4. Feu clic a l'opció "Paraules clau del contingut excloses" per desplegar-la.
  5. Marqueu una o més d'aquestes caselles de selecció:
    • Tragèdies i conflictes
    • Problemes socials sensibles
    • Llenguatge obscè i ofensiu
    • Contingut sexualment suggeridor
    • Contingut sensacionalista i impactant
  6. Feu clic a Desa.

Excloure emplaçaments específics al nivell de compte (display, partners de cerca i vídeo)

Les exclusions d'emplaçament us permeten excloure els anuncis a fi que no es difonguin en emplaçaments de pàgines, llocs web, aplicacions mòbils i vídeos concrets per motius d'idoneïtat de marca. Les campanyes Màxim rendiment respectaran totes les exclusions d'emplaçament del nivell de compte i del nivell d'El meu centre de clients (MCC). Obteniu informació sobre com podeu excloure emplaçaments al nivell de compte.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Idoneïtat del contingut.
  3. Feu clic al menú desplegable Configuració avançada.
  4. Feu clic a l'opció "Emplaçaments exclosos" per desplegar-la.
  5. Feu clic a la pestanya "Navega" per afegir emplaçaments existents o a la pestanya "Introduïu" per afegir un enllaç d'emplaçament nou.
  6. Feu clic a Desa.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now