Sådan bruger du sidefeeds i Performance Max-kampagner

Du kan bruge et sidefeed til at angive, hvilke webadresser der skal bruges i annoncer i din Performance Max-kampagne. Når du uploader et sidefeed med dine landingssider i Google Ads, gør du det nemmere for os at tjekke, at alle relevante sider er indekseret, og afgøre, hvornår dine annoncer skal vises, og hvor brugerne skal sendes hen på dit website.

Bemærk! Der er en grænse på 100 sidefeeds pr. konto.

På denne side kan du læse om følgende:

Før du begynder

Download skabelonen til sidefeeddata (anbefales), eller opret dit eget regneark med mindst 2 kolonner:

• Sidewebadresse: Dette er den webside, du ønsker at målrette mod. Angiv én webadresse pr. række. Brug ikke webadresser, hvor der er tilføjet sporingsparametre.
  • Tilpasset etiket: Denne etiket gør det lettere for dig at målrette annoncerne i dit sidefeed og mulighed for at justere dit bud efter etiket. Angiv en eller flere etiketter pr. række adskilt af et semikolon (;). Du kan f.eks. oprette tilpassede etiketter for populære hoteller baseret på antal stjerner. Du kan vælge at give alle 4-stjernede hoteller etiketten "FIRE_STJERNER", "POPULÆR_DESTINATION" osv.

Regler for webadresser og sidefeeds

Når du opretter en ny aktivgruppe til en Performance Max-kampagne, kan du vælge at bruge regler for dine webadresseaktiver. Inden du opretter regler, skal du tage stilling til, om dine kvalificerede webadresser skal hentes fra hele dit domæne eller kun blandt webadresserne i dit sidefeed. Hvis alle kvalificerede webadresser fra dit domæne skal kunne bruges i din aktivgruppe, skal du anvende reglen "Webadressen indeholder". Hvis webadresserne til din aktivgruppe skal hentes fra dit sidefeed, skal du tilføje tilpassede etiketter fra dit sidefeed.

Fjern webadressedubletter

Hvis en webadresse forekommer flere gange i samme feed, indeholder feedet identiske webadresser. Du skal fjerne identiske webadresser, inden du indsender dit sidefeed. Du kan godt indsende din side med identiske webadresser, men det er i så fald kun den senest tilføjede version, der bliver godkendt og kvalificeret til visning. Alle andre versioner af webadressen markeres som afvist med statussen "Afvist: Identisk webadresse".

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret et sidefeed på din konto

Følg denne vejledning for at oprette et sidefeed på din konto:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Sidefeed.
  4. Angiv et navn til dit feed.
  5. Åbn rullemenuen "Vælg kilde" for at vælge din filtype.
  6. Vedhæft din feedfil.
  7. Valgfrit: Klik på Forhåndsvisning for at se en oversigt over, hvad der vil blive uploadet.
  8. Klik på Anvend.
Tip! I forbindelse med nye sidefeeduploads kan det tage Google i gennemsnit 2-14 dage at crawle feedet (afhængigt af feedstørrelsen). Du kan opleve en forsinkelse, inden en side i feedet begynder at blive vist.

Opret en ny Performance Max-kampagne med sidefeeds

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg et annonceringsmål for din kampagne. Hvis ingen af målene er relevante for dig, kan du vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
  6. Vælg Performance Max som kampagnetype.
  7. Vælg "Det, du annoncerer for", og klik derefter på Næste.
  8. Klik på Kampagneindstillinger i sidepanelet til venstre.
  9. Klik på rullemenuen "Vis flere indstillinger" på siden med kampagneindstillinger.
  10. Vælg Sidefeeds.
    • Bemærk! Sørg for, at "Tekstaktiver med endelig webadresse" er aktiveret i sektionen "Automatisk oprettede aktiver".
  11. Klik i feltet "Tilføj et sidefeed".
  12. Vælg et eller flere feeds, der skal føjes til kampagnen.
  13. Klik på Næste.

Angiv, hvilke sidefeeds der skal bruges i din Performance Max-kampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Find rækken med den Performance Max-kampagne, du vil redigere. Klik tandhjulsikonet Admin Icon, der vises ud for navnet.
  5. Udvid sektionen "Sidefeeds". Du skal have aktiveret automatisk oprettede tekstaktiver for at kunne bruge sidefeeds (hvis denne indstilling ikke er aktiveret, bliver du bedt om at gøre det, før du kan tilføje sidefeeds). Bemærk! Hvis webadresseudvidelse er aktiveret, viser Google muligvis stadig annoncer med landingssider på en side på domænet for den endelige webadresse, som er relevante i forhold til brugerens hensigt om forespørgsel.
  6. Vælg et eller flere af dine feeds, der skal bruges til kampagnen.
  7. Klik på Gem.
Bemærk! Sørg for at fjerne ugyldige webadresser i feedet.

Ekskluder webadresser fra webadresseudvidelse med tilpassede etiketter

Hvis du vil have aktiveret webadresseudvidelse for at opnå optimeret kampagneeffektivitet, men du vil forhindre, at nogle bestemte webadresser fra dine sidefeeds vises, kan du gøre det med tilpassede etiketter. Følg nedenstående vejledning for at ekskludere webadresser fra webadresseudvidelse med tilpassede etiketter:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Find rækken med den Performance Max-kampagne, du vil redigere. Klik tandhjulsikonet Admin Icon, der vises ud for navnet.
  5. Udvid sektionen "Sidefeeds".
  6. Udvid sektionen "Automatisk oprettede aktiver", og klik for at aktivere udvidelse med endelig webadresse. Når udvidelse med endelig webadresse er aktiveret, aktiveres fanen "Ekskluder bestemte webadresser fra søgeannoncer".
  7. Vælg fanen "Ekskluder bestemte webadresser fra søgeannoncer" .
  8. Klik på fanen Tilpasset etiket, og angiv din tilpassede etiket.
  9. Vælg Tilføj.
  10. Klik på Gem.

Angiv sidefeeds for en aktivgruppe med tilpassede etiketter

Hvis du vil angive, hvilke webadresser fra sidefeeds der skal bruges til dine annoncer fra en bestemt aktivgruppe, kan du gøre det ved hjælp af tilpassede etiketter.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den Performance Max-kampagne, du vil redigere.
  5. Klik på Aktivgruppe i sidemenuen til venstre.
  6. Udvid sektionen "Aktiver".
  7. Søg efter den tilpassede etiket i søgefeltet "Tilpasset etiket".
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for de etiketter, du vil bruge. Du kan se de tilpassede etiketter under søgefeltet.
  9. Klik på Anvend.

De webadresser, du føjer til dit sidefeed, må ikke indeholde omdirigeringer eller sporing.

Brug sidefeeds med webadresseudvidelse

Nu kan du uploade et feed med webadresser, der skal bruges i din Performance Max-kampagne. Denne funktion supplerer Googles automatiske forståelse af, hvilke produkter og tjenester annoncører skal bruge. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger sidefeeds i Performance Max-kampagner.

• Hvis udvidelse med endelig webadresse er aktiveret: Når du uploader et sidefeed, gør du det lettere at verificere, at de angivne webadresser indekseres korrekt, men det betyder ikke, at der kun kan vises webadresser fra det uploadede feed i dine annoncer.
  • Hvis udvidelse med endelig webadresse er deaktiveret: Brugerne bliver kun videresendt til de webadresser, der er angivet i aktivgrupperne til din Performance Max-kampagne.