Com es poden utilitzar feeds de pàgines a Màxim rendiment

Podeu utilitzar un feed de pàgines per especificar quins URL voleu fer servir als anuncis de la vostra campanya Màxim rendiment. En proporcionar un feed de pàgines per a les vostres pàgines de destinació, Google Ads pot comprovar que totes les pàgines rellevants estiguin indexades i pot determinar quan ha de mostrar els vostres anuncis i on ha de dirigir els usuaris al vostre lloc web.

En aquesta pàgina:

Abans de començar

Baixeu la plantilla de dades de feed de pàgines (opció recomanada) o bé creeu un full de càlcul propi que contingui com a mínim dues columnes:

• URL de la pàgina: és la pàgina web per la qual voleu segmentar. Introduïu un URL per fila. No n'utilitzeu cap que contingui paràmetres de seguiment afegits.
  • Etiqueta personalitzada: aquesta etiqueta us ajudarà a segmentar els anuncis del feed de pàgines i a ajustar l'oferta per etiqueta. Introduïu una o diverses etiquetes per fila, separades per un punt i coma (;). Per exemple, podeu crear etiquetes personalitzades per a hotels populars en funció de la seva puntuació en estrelles. Podeu etiquetar els hotels de quatre estrelles amb "QUATRE_ESTRELLES", "DESTINACIÓ_POPULAR", i així successivament.

Treure URL duplicats

Un URL duplicat és un feed individual que té el mateix URL diverses vegades. Abans d'enviar el feed de pàgines, traieu els URL duplicats. Tot i que podeu enviar la pàgina amb URL duplicats, només s'aprovarà i serà apta per difondre's la versió afegida més recentment. La resta de versions de l'URL es marcaran com a rebutjades amb l'estat "Rebutjat: URL duplicat".

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear un feed de pàgines al vostre compte

Seguiu aquests passos per crear un feed de pàgines al compte:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. Feu clic al botó de més i, tot seguit, seleccioneu Feed de pàgines.
  4. Introduïu un nom per al feed.
  5. Obriu el menú desplegable "Seleccioneu la font" per triar el tipus de fitxer.
  6. Annexeu el fitxer del feed.
  7. Opcional: feu clic a Previsualitza per veure un resum de què es penjarà.
  8. Feu clic a Aplica.
Consell: en penjar un feed de pàgines nou o en editar-ne un d'existent, Google pot tardar entre 2 i 14 dies de mitjana a rastrejar-lo (en funció de la mida que tingui). És possible que es produeixi un retard fins que una pàgina del feed comenci a difondre's.

Crear una campanya Màxim rendiment nova amb feeds de pàgines

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  5. Seleccioneu un objectiu publicitari per a la campanya. Si no n'hi ha cap que s'ajusti al que busqueu, seleccioneu "Crea una campanya sense un objectiu concret".
  6. Seleccioneu el tipus de campanya Màxim rendiment.
  7. Seleccioneu "Què anuncieu" i, tot seguit, feu clic a Següent.
  8. Al tauler de l'esquerra, feu clic a Configuració de la campanya.
  9. A la pàgina de configuració de la campanya, feu clic al menú desplegable "Mostra més opcions de configuració".
  10. Seleccioneu Feeds de pàgines.
    • Nota: assegureu-vos que l'opció "Recursos de text amb URL final" estigui activada a la secció "Recursos creats automàticament".
  11. Feu clic al quadre "Afegiu un feed de pàgines".
  12. Seleccioneu un o diversos feeds per afegir-los a la campanya.
  13. Feu clic a Següent.

Especificar els feeds de pàgines que es vol utilitzar en una campanya Màxim rendiment

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Cerqueu la fila amb la campanya Màxim rendiment que voleu editar. Feu clic a la icona d'engranatge Admin Icon que es mostra al costat del nom de la campanya.
  5. Desplegueu la secció "Feeds de pàgines". Per utilitzar feeds de pàgines, heu de tenir activats els recursos de text creats automàticament (si aquesta opció de configuració no està activada, se us demanarà que l'activeu per poder afegir feeds de pàgines). Tingueu en compte que, si l'expansió d'URL està activada, és possible que Google continuï difonent anuncis amb pàgines de destinació en qualsevol pàgina del domini de l'URL final, en funció de la intenció de la consulta de l'usuari.
  6. Seleccioneu un o diversos feeds per utilitzar-los a la campanya.
  7. Feu clic a Desa.
Nota: assegureu-vos de treure del feed els URL no vàlids.

Excloure URL de l'expansió d'URL mitjançant etiquetes personalitzades

Si voleu activar l'expansió d'URL per optimitzar el rendiment de les campanyes, però voleu impedir que es difonguin alguns URL específics dels feeds de pàgines, podeu fer-ho amb etiquetes personalitzades. Seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació per excloure URL de l'expansió d'URL amb etiquetes personalitzades:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Cerqueu la fila amb la campanya Màxim rendiment que voleu editar. Feu clic a la icona d'engranatge Admin Icon que es mostra al costat del nom de la campanya.
  5. Desplegueu la secció "Feeds de pàgines".
  6. Desplegueu la secció "Recursos creats automàticament" i feu clic per activar l'expansió d'URL final. Un cop activada, la pestanya "Exclou alguns URL dels anuncis de cerca" també s'activarà.
  7. Seleccioneu la pestanya "Exclou alguns URL dels anuncis de cerca".
  8. Feu clic a la pestanya Etiqueta personalitzada i, tot seguit, introduïu l'etiqueta personalitzada.
  9. Seleccioneu Afegeix.
  10. Feu clic a Desa.

Especificar feeds de pàgines per a un grup de recursos mitjançant etiquetes personalitzades

Si voleu especificar quins URL dels feeds de pàgines voleu utilitzar per als anuncis que es difonen a partir d'un grup de recursos concret, podeu fer-ho amb etiquetes personalitzades.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Trieu la campanya Màxim rendiment que voleu editar.
  5. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Grup de recursos.
  6. Desplegueu la secció "Recursos".
  7. Cerqueu l'etiqueta personalitzada a la barra de cerca "Etiqueta personalitzada".
  8. Feu clic a la casella de selecció de les etiquetes que voleu utilitzar. Veureu que les etiquetes personalitzades es mostren a sota de la barra de cerca.
  9. Feu clic a Aplica.

Els URL que afegiu al feed de pàgines no han d'incloure redireccions ni seguiment.

Utilitzar feeds de pàgines amb l'expansió d'URL

Ara podeu proporcionar un feed d'URL perquè la vostra campanya Màxim rendiment l'utilitzi. Aquesta funció complementa els coneixements automatitzats de Google sobre els productes i serveis que han d'utilitzar els anunciants. Obteniu més informació sobre com es poden utilitzar els feeds de pàgines a Màxim rendiment.

• Si l'expansió d'URL final està activada: proporcionar un feed de pàgines ajuda a verificar que estem indexant els URL proporcionats, però no impedeix que els anuncis difonguin només els URL del feed proporcionat.
  • Si l'expansió d'URL final està desactivada: la campanya Màxim rendiment només envia els usuaris als URL proporcionats al feed de pàgines i als grups de recursos.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now