Sobre els recursos de text del nivell de campanya d'anuncis de cerca responsius: títols i descripcions

Els títols i les descripcions del nivell de campanya d'anuncis de cerca responsius (RSA) us permeten associar fins a tres recursos de títol i dos recursos de descripció al nivell de campanya. Aquests recursos s'aplicaran a tots els RSA activats a la campanya.

Els títols i les descripcions del nivell de campanya es poden programar si teniu recursos que voleu mostrar durant un període de temps concret. A més, aquests recursos es poden fixar en determinades posicions si voleu assegurar-vos que es mostrin.

Nota: si teniu altres recursos fixats al nivell d'anunci, és possible que tots els recursos fixats a la mateixa posició siguin aptes per mostrar-se.

Avantatges

• Programeu els recursos perquè es mostrin en tota una campanya (per exemple, els missatges promocionals que tinguin una data d'inici i de finalització específiques).
  • Compartiu amb tots els RSA els títols i les descripcions del nivell de campanya que calgui actualitzar sovint.
  • Afegiu tres títols i dues descripcions addicionals al límit d'RSA a fi que Google Ads tingui més opcions per mostrar les combinacions més rellevants als vostres clients.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear títols i descripcions per a un anunci de cerca responsiu al nivell de campanya

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Seleccioneu la visualització de taula "Associacions".
  5. Feu clic a la icona de filtre Filtra i, a continuació, seleccioneu Tots els tipus de recursos, Títols o Descripcions.
  6. Feu clic al botó Add.
  7. Seleccioneu les campanyes a les quals voleu aplicar el títol o les descripcions.
  8. Afegiu un títol o una descripció al quadre de text.
    • Opció: a la dreta del títol o de la descripció que voleu fixar, feu clic a la icona de marcador Pin i, tot seguit, trieu la posició en què voleu fixar-los.
    • Opció: feu clic a "Opcions avançades" per introduir els detalls de la programació.
      1. Data d’inici:
        1. Si seleccioneu l'opció "Cap" per a la data d'inici, la programació s'iniciarà en la data actual.
      2. Data de finalització:
        1. Si seleccioneu l'opció "Cap" per a la data de finalització, la programació continuarà indefinidament.
  9. Feu clic a Desa.

Treure, posar en pausa o activar títols i descripcions d'una campanya existent

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Seleccioneu la visualització de taula "Associacions".
  5. Localitzeu el recurs del nivell de campanya que voleu modificar:
    • Opció 1: feu clic al menú desplegable que hi ha a l'esquerra del text del recurs i, tot seguit, a l'operació del menú desplegable.
    • Opció 2: marqueu les caselles dels recursos i feu clic a l'operació.

Com es pot editar un recurs de campanya existent

Encara no podreu editar cap títol ni descripció del nivell de campanya.
  1. Si voleu actualitzar el camp fixat o la programació d'un recurs de campanya existent, teniu dues opcions:
    • Opció 1: traieu el recurs existent i creeu-ne un de nou.
    • Opció 2: creeu-ne un de nou amb el mateix text de recurs, però actualitzeu el camp fixat o la programació. D'aquesta manera se substituirà automàticament el recurs existent.
  2. Si voleu actualitzar el text d'un recurs de campanya existent, heu de treure el recurs i crear-ne un de nou.

Com es poden consultar els informes

• Informes de recursos
    1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
    2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
    3. Feu clic a Recursos.
    4. Seleccioneu la visualització de taula "Associacions".
    5. A la taula, consulteu mètriques com ara Clics, Impr., CTR, CPC mitjà o Cost.
  • Informes de combinacions
    1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
    2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
    3. Feu clic a Anuncis.
    4. Cerqueu l'anunci de cerca responsiu que vulgueu comprovar i, tot seguit, feu clic a Mostra els detalls dels recursos a sota del nom de l'anunci.
    5. Al menú de la part superior, feu clic a la pestanya Combinacions.
Nota: no veureu els informes de recursos del nivell d'anunci, ja que aquests recursos s'apliquen al nivell de campanya. Si un títol o una descripció del nivell de campanya té el mateix text que un recurs del nivell d'RSA de la mateixa campanya, compartiran les mateixes estadístiques de rendiment, com ara les impressions i els clics. Per aquesta raó, és possible que vegeu estadístiques amb valors diferents de zero després d'haver creat un títol o una descripció del nivell de campanya amb el mateix text que un recurs del nivell d'RSA (ja sigui tret o actiu) de la mateixa campanya.

Preguntes més freqüents

Com puc assegurar-me que els títols i les descripcions del nivell de campanya es mostrin sempre?

Es poden fixar els títols i les descripcions del nivell de campanya d'RSA. Si hi ha altres recursos fixats al nivell d'anunci, també seran aptes per mostrar-se en aquesta posició.
Si un títol o una descripció fixats del nivell de campanya no són aptes per motius relacionats amb les polítiques, s'utilitzaran altres descripcions i títols del nivell de creativitat i de campanya per a la difusió.

Els títols i les descripcions del nivell de campanya afectaran l'eficàcia de l'anunci?

Actualment, els títols i les descripcions del nivell de campanya no es tenen en compte per a l'eficàcia de l'anunci.

Els títols i les descripcions del nivell de campanya se sotmeten a revisions de compliment de les polítiques?

Sí. Tots els recursos se sotmetran a una revisió de compliment de les polítiques quan es creïn.

La revisió de compliment de les polítiques dels títols i de les descripcions del nivell de campanya afecta l'estat de revisió dels RSA?

No. La revisió dels títols i de les descripcions del nivell de campanya només afecta l'estat dels títols i de les descripcions del nivell de campanya. No afectarà l'estat de revisió de compliment de les polítiques dels RSA.

Podré veure els títols i les descripcions del nivell de campanya quan creï RSA al nivell d'anunci?

No. Són recursos del nivell de campanya.