Videomainoksia koskevat vaatimukset

YouTube muuttaa videotasi dynaamisesti niin, että se sopii katsojan laitteelle ilman, että sisältöä tarvitsee venyttää tai leikata. Tästä artikkelista löydät suosituksia, joiden avulla voit luoda hyvin toimivia videomainoksia.

Kaikkia YouTube-mainosmuotoja ja ‑kampanjatyyppejä koskevat vaatimukset

Suositus Hyväksytään myös Hyvä huomata
Resoluutio

1080p (Full HD)

Suositellut pikselit HD-tarkkuudelle:

• 1 920 x 1 080 (vaaka)
  • 1 080 x 1 920 pikseliä (pysty)
  • 1 080 x 1 080 pikseliä (neliö)

720p (HD)

Pikseleitä vähintään:

• 1 280 x 720 pikseliä (vaaka)
  • 720 x 1 280 pikseliä (pysty)
  • 480 x 480 (neliö)

Pikseleiden vähimmäismäärä SD-tarkkuudelle:

• 640 x 480 (vaaka)
  • 480 x 640 (pysty)
  • 480 x 480 (neliö)
Parhaan laadun varmistamiseksi emme suosittele SD-tarkkuuden käyttöä
Kuvasuhde
  • 16:9 (vaaka)
  • 9:16 (pysty)
  • 1:1 (neliö)
  • 4:3 (SD, vaaka)
  • 2:3 (pysty)
Parhaan laadun varmistamiseksi emme suosittele SD-tarkkuuden käyttöä
Muoto .MPG (MPEG-2 tai MPEG-4) .WMV, .AVI, .MOV, .FLV, .MPEG-1, .MP4, .MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm ja HEVC (h265) Audiotiedostoja (esim. MP3-, WAV- tai PCM-tiedostoja) ei hyväksytä YouTubessa
Tiedoston koko ≤ 256 Gt
Pituus Hae mainosmuotoa tai kampanjatyyppiä Google Adsin ohjekeskuksesta, sillä pituusvaatimukset vaihtelevat mainosmuodon ja kampanjatyypin mukaan. Ne kaikki löytyvät myös täältä.

YouTuben pikkukuvia ja täydentäviä bannereita koskevat vaatimukset

Pikkukuvat

Suositus Hyväksytään myös
Resoluutio

1 280 x 720 pikseliä

Vähintään 1 280 x 640 pikseliä
Kuvasuhde 16:9
Muoto .JPG, .GIF tai .PNG
Tiedoston koko Alle 2 Mt (videot) tai alle 10 Mt (podcastit)

Täydentävät bannerit (vain tietokoneilla)

Suositus
Koko 300 x 60
Muoto JPEG, GIF, PNG
Tiedoston koko Enintään 150 kt

Yleiset videomainosten varmasti näkyvät kuva-alueet YouTubessa

Peittoelementit, toimintakehotukset ja painikkeet voivat näkyä eri paikoissa riippuen mainosmuodosta, kampanjatyypistä ja näytöstä.

Varmista alla olevien kuvien avulla, että tärkeä elementit, kuten logo, tuote ja graafiset elementit, ovat punaisella varmasti näkyvällä alueella, jotta elementit eivät peity näkyvistä tietyssä inventaarissa.

Kuva YouTuben pystysuuntaisten videomainosten varmasti näkyvästä kuva-alueesta mobiililaitteilla

Kuva YouTuben vaakasuuntaisten videomainosten varmasti näkyvästä kuva-alueesta mobiililaitteilla