Opprett Performance Max-kampanjer med tredjepartspartnere

Nå kan annonsører opprette og se Performance Max-kampanjer i Google Ads på utvalgte tredjepartsplattformer, slik at de ikke trenger å forlate plattformen de driver virksomheten på. I denne artikkelen forklarer vi hva Performance Max-kampanjer er, og hvem du må kontakte for å få brukerstøtte.

Performance Max er basert på AI fra Google og genererer kampanjeinnstillinger som kan bidra til at du får maksimalt utbytte av annonseringen. Denne kampanjetypen utfyller søkeordbaserte søkekampanjer, slik at du kan finne flere konverterende kunder i alle Google-kanaler, for eksempel på YouTube, i Displaynettverket, Søk, Discover, Gmail og Maps.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan dra nytte av Performance Max i Google Ads, og hvordan du kan nå ut til nye kunder og skape vekst i bedriften med Google, kan du se Performance Max-ressursene i brukerstøtten for Google Ads. I de vanlige spørsmålene nedenfor finner du detaljert informasjon om hvordan du integrerer Google Ads med tredjepartsplattformen. Vær oppmerksom på at de tilgjengelige funksjonene er begrenset og avhenger av tredjepartspartneren, så ta kontakt med tredjepartsplattformen for å få en fullstendig liste over hva som er tilgjengelig.

Nedenfor finner du nyttig informasjon om hvordan du kommer i gang med å konfigurere Google Ads-kampanjen din:

Vanlige spørsmål

Hvilke kampanjetyper kan jeg konfigurere på tredjepartsplattformer?

Foreløpig kan du bare opprette Performance Max-kampanjer på tredjepartsplattformer.

Hvilke funksjoner finnes for tiden i den innebygde appen?

Den innebygde appen har visse sentrale funksjoner som er utviklet for at det skal være enkelt for nye annonsører, spesielt små og mellomstore bedrifter, å endre kampanjene etter konfigureringen med minst mulig behov for inngangspunkter og kontekst.

Jeg har opprettet en kampanje på en tredjepartsplattform, men jeg ser et varsel i Google Ads-kontoen om at konverteringen ikke er konfigurert. Hva gjør jeg?

Konverteringssporing i Google Ads konfigureres på en annen måte enn på tredjepartsplattformen. Du bør følge veiledningen på tredjepartsplattformen når du har konfigurert konverteringer der.

Feilsøking og brukerstøtte

Brukerstøtten for Google Ads kan hjelpe nye kunder som konfigurerer kampanjer på en tredjepartsplattform. Avhengig av hva du lurer på, må du enten kontakte Googles brukerstøtteteam eller tredjepartsplattformens brukerstøtteteam.

Emne Handling
Spørsmål knyttet til grensesnitt eller plattformer som eies av Google, og annonserelaterte spørsmål. Bruk «Kontakt oss»-skjemaet nederst i artikkelen for å kontakte brukerstøtteteamet for Google Ads.
Områder i tjenerdelen og spørsmål om hvordan du kommer i gang med installasjonsprosessen. Kontakt brukerstøtteteamet for den aktuelle tredjepartsplattformen.