Kampagnekonfiguration via tredjepartsplatforme

Performance Max er en ny målbaseret kampagnetype, der giver resultatorienterede annoncører adgang til hele deres Google Ads-beholdning fra en enkelt kampagne. Den er designet til at supplere dine søgeordsbaserede søgekampagner, så du kan finde flere konverterende kunder på tværs af alle Googles kanaler som f.eks. YouTube, Displaynetværket, Søgenetværket, Discover, Gmail og Maps.

Performance Max hjælper dig med at øge effektiviteten baseret på dine specificerede konverteringsmål, ved at der genereres flere konverteringer og mere værdi via optimering af effektiviteten i realtid og på tværs af kanaler ved hjælp af Smart Bidding. Performance Max bruger Googles AI på tværs af budgivning, budgetoptimering, målgrupper, annoncemateriale, tilskrivning og meget mere. Det hele styres af dit specifikke annonceringsmål (hvis du f.eks. har et CPA- eller ROAS-mål) og aktiverne til annoncematerialet, målgruppen, målgruppesignalerne og valgfrie datafeeds, som du angiver.

Gå til Hjælp til Google Ads for at få flere oplysninger om brug af Performance Max-kampagner i Google Ads og de måder, du kan nå ud til nye kunder og skabe vækst i din virksomhed på via Google.

Hvis du stadig har spørgsmål om Google Ads, kan du få den support, du har behov for, via Google Ads-support eller ved at kontakte supportteamet hos din tredjepartsplatform. Nedenfor kan du se, hvornår du skal kontakte de 2 supportkanaler.

Support vedrørende Google Ads

Hvis du bruger Google Ads på tredjepartsplatformen, kan du kontakte Google Ads vedrørende eventuelle Google-ejede frontend- eller brugerfladeflader og annoncerelaterede spørgsmål, især følgende emner:

Emne Eksempler
Oprettelse af en ny onlineannoncekampagne på baggrund af tilgængelige data fra den tredjepartsplatform, som kunden bruger til at administrere virksomheden
  • Konfiguration af konto eller kampagne
  • Google Ads-krav, f.eks. kontaktoplysninger
  • Oprettelse af kampagner med optimale kampagneindstillinger, herunder budget og målretning, med viden om virksomheden
Om effektiviteten af annonceudgifter fra den tredjepartsplatform, der bruges til administration af virksomheden
  • Oversigt på kontoniveau over effektivitetsstatistik, f.eks. klik, omkostninger, konverteringer og Performance Max-metrics
  • Kampagneeffektivitet
  • Årsager til, at kampagner ikke bliver vist
Forbedring af kampagneeffektiviteten via tredjepartsplatformen, der bruges til administration af virksomheden
  • Ændringer af kampagner, der ikke vises
  • Ændringer af en kampagne, der ikke er effektiv
  • Justering af kampagneforbrug
  • Kampagneanbefalinger foreslået af Google
Problemer med en Google Ads-konto
  • Kontosuspendering
  • Kontosvindel
  • Problemer eller fejl i forbindelse med kontologin

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte Google via Google Analyse og udfylde felterne. Denne formular indsendes til Google Ads-teamet. Hvis problemet ikke ser ud til at være omfattet af Googles support, sender Google-teamet det videre til tredjepartsplatformpartneren, og problemet vil overholde den pågældende tredjepartsplatforms supportprocesser. Problemerne bliver løst inden for 5-7 hverdage, og teamet kontakter dig inden for 5-7 hverdage.

Understøttelse af tredjepartsplatform

Du kan kontakte tredjepartspartneren vedrørende alle områder på backend-serveren og komme i gang med installationsprocessen:

Emne Eksempler Handling
Sådan finder du den bedste metode til at promovere virksomheder på Google Navigering til Google Ads-login- og installationsprocessen Teamet bag tredjepartsplatformen skal undersøge og løse problemet
Problemer med backend
  • Google Ads-brugerfladen vises ikke, eller der vises fejl efter login til Google-konto
  • OAuth-fejl eller ugyldigt omfang
  • Google-kontoen kan ikke tilknyttes, fordi kravene ikke er opfyldt
    • Ingen sporbar konverteringshandling
    • Intet tilpasset domæne
Teamet bag tredjepartsplatformen skal undersøge og løse problemet
Tekniske problemer
  • Websitenedbrud eller omdirigering
  • Websitehastighed
  • Problemer med banner til samtykke til brug af cookies
Teamet bag tredjepartsplatformen skal undersøge og løse problemet
Google-tag
  • Vises ikke på siden
  • Forkert tag
  • Hændelsen aktiveres ikke
Teamet bag tredjepartsplatformen skal undersøge og løse problemet
Faktureringsproblemer
  • Google opkrævede XX USD
  • Google skal undersøge og løse problemet
  • Se supportressourcerne i Googles Hjælp

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du gå til tredjepartspartnerens hjælpeside eller supportside. Du kan følge og overholde tredjepartens supportprocesser.