Opret en Performance Max-kampagne via en tredjepartspartner

Du kan nu oprette og se dine Google Ads Performance Max-kampagner på udvalgte tredjepartsplatforme, hvilket giver dig mulighed for aldrig at skulle forlade den platform, hvor du driver din virksomhed. I denne artikel kan du læse om, hvad Performance Max-kampagner er, og hvem du skal kontakte for at få support.

Med en Performance Max-kampagne, som er baseret på Googles AI-teknologi, genereres der optimale kampagneindstillinger som hjælp til at sikre, at du får størst muligt udbytte af din annoncering. Denne kampagnetype er beregnet til at blive brugt som et supplement til søgeordsbaserede søgekampagner med henblik på at få flere potentielle kunder til at foretage konverteringer via alle Googles kanaler, f.eks. YouTube, Displaynetværket, Søgenetværket, Discover, Gmail og Maps.

Du kan få flere oplysninger om brug af Performance Max-kampagner i Google Ads og metoder, du kan bruge til at nå ud til nye kunder og skabe vækst i din virksomhed via Google, under Ressourcer til support vedrørende Performance Max-kampagner i Hjælp til Google Ads og ved at læse svarene under Ofte stillede spørgsmål nedenfor. Her kan du blandt andet få oplysninger om, hvordan du integrerer Google Ads og din tredjepartsplatform. Bemærk! Der er kun et begrænset antal funktioner til rådighed, og hvilke funktioner der er tilgængelige, afhænger af den aktuelle tredjepartspartner, så kontakt en repræsentant for den tredjepartsplatform, du benytter, for at få en udførlig liste over tilgængelige funktioner.

Når du konfigurerer din Google Ads-kampagne, vil du nedenfor finde nogle nyttige oplysninger, der kan hjælpe dig i gang:

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke kampagnetyper kan jeg oprette og konfigurere på tredjepartsplatformen?

Indtil videre er det kun oprettelse af Performance Max-kampagner, der understøttes på tredjepartsplatformen.

Hvilke funktioner er tilgængelige i den indlejrede app på nuværende tidspunkt?

Den indlejrede app indeholder nogle vigtige funktioner, der specifikt har til formål at gøre det nemmere for nye annoncører at redigere kampagner efter oprettelse og konfiguration.

Hvilke funktioner kan jeg ændre for min kampagne på tredjepartsplatformen?

I øjeblikket kan du oprette og fuldføre konfigurationen af en Performance Max-kampagne på tredjepartsplatformen. Derudover kan du ændre konverteringsmål, lokation og budget på platformen. Platformen understøtter primært et basissæt af funktioner. For andre funktioner som f.eks. redigering eller tilføjelse af søgeord til kampagner kan du besøge Google Ads for at foretage disse ændringer.

Hvorfor er der funktioner i Google Ads, som ikke er tilgængelige på min tredjepartsplatform?

De vigtigste funktioner er inkluderet i tredjepartens konfiguration med fokus på nem onboarding. Vi har bygget en række grundlæggende funktioner såsom ændring af kampagnestatus, konverteringsmål, lokation og budget, og kunder kan flytte til Google Ads-frontend for at få adgang til yderligere funktioner.

Jeg har oprettet min kampagne via en tredjepartsplatform, men har fået en notifikation på min Google Ads-konto om, at der ikke er konfigureret konverteringer. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har modtaget en notifikation om, at din konvertering ikke var konfigureret, er det, fordi du højst sandsynligt har modtaget en af disse konverteringsstatusser:

• Optager ikke – Ubekræftet
  • Optager ikke – Ingen aktuelle konverteringer
  • Kræver handling – Tagget er inaktivt
Der er forskel på, hvordan konverteringssporing konfigureres i Google Ads og på en tredjepartsplatform. Når det er sagt, bør konverteringssporing i Google Ads konfigureres, men det kan tage lidt tid at opdatere. Hvis du gerne vil tjekke, om dine konverteringer er konfigureret korrekt, og du vil finde og løse problemer, kan du se Tag Assistant.