Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een Performance Max-campagne maken met een externe partner

Adverteerders kunnen hun Performance Max-campagnes voor Google Ads nu maken en controleren op geselecteerde platforms van derden. Zo hoeven adverteerders nooit het platform te verlaten waarop ze hun bedrijf runnen. In dit artikel leggen we uit wat Performance Max-campagnes zijn en met wie u contact kunt opnemen voor support.

Performance Max gebruikt AI van Google om campagne-instellingen te genereren waarmee u meer waarde uit uw advertenties kunt halen. Dit type campagne is een aanvulling op uw campagnes in het zoeknetwerk die op zoekwoorden zijn gebaseerd, zodat u meer conversies kunt behalen voor klanten via alle kanalen van Google, zoals YouTube, Display, Zoeken, Discover, Gmail en Maps.

Als u meer wilt weten over hoe u Performance Max gebruikt in Google Ads en hoe u nieuwe klanten kunt bereiken en uw bedrijf kunt laten groeien met Google, leest u de supportbronnen voor Performance Max in het Helpcentrum van Google Ads. Check de veelgestelde vragen hieronder als u specifiek informatie wilt over de integratie van Google Ads met het platform van uw externe partner. Houd er rekening mee dat de beschikbare functies beperkt zijn en afhankelijk zijn van de externe partner. Neem daarom contact op met uw externe partner voor een lijst van wat er beschikbaar is.

Hieronder vindt u nuttige informatie om uw Google Ads-campagne in te stellen:

Veelgestelde vragen

Welke campagnetypen kan ik instellen op platforms van derden?

Momenteel kunt u op platforms van derden alleen Performance Max-campagnes maken.

Welke functies zijn er nu beschikbaar in de ingesloten app?

De ingesloten app bevat specifieke functies waarmee nieuwe adverteerders, met name het mkb, campagnes naadloos kunnen aanpassen nadat ze het minimale aantal toegangspunten en de vereiste context hebben ingesteld.

Ik heb mijn campagne op een platform van derden gemaakt, maar ik heb een melding in mijn Google Ads-account dat mijn conversie niet is ingesteld. Wat moet ik doen?

Conversies bijhouden in Google Ads is anders ingesteld dan Conversies bijhouden op het platform van uw externe partner. Volg de richtlijnen op het platform van uw externe partner nadat u daar conversies heeft ingesteld.

Problemen oplossen en support

Google Ads-support is er om support te bieden aan nieuwe klanten die hun campagne hebben ingesteld op een platform van derden. Afhankelijk van uw vraag neemt u contact op met het supportteam van Google of met het supportteam van het platform van uw externe partner.

Onderwerp Actie
Frontend of UI-platforms die eigendom zijn van Google en vragen over advertenties. Neem contact op met het supportteam van Google Ads via het contactformulier onderaan het artikel.
Gebieden in de backend en starten met het installatieproces. Neem contact op met het supportteam van het platform van uw externe partner.