En definisjon av presisjon i samsvar med målet (PSM)

Når den demografiske etiketten tilordnet en person som ser på annonsen din, samsvarer med den demografiske målgruppen til en kampanje, blir den definert som «I samsvar med målet».

Presisjon i samsvar med målet (PSM) er prosentandelen av visninger i kampanjen din som brukerne som er i samsvar med målet for kampanjen, fikk se. PSM er basert på målgruppens aldersgruppe og kjønn. Dette er nyttig når du skal evaluere effektiviteten til og målrettingen av kampanjene dine.

Du kan beregne PSM ved å dele antallet visninger i samsvar med målet på det totale antallet visninger i kampanjen din.

Eksempel

Tenk deg at du kjører en kampanje målrettet mot menn i aldersgruppen 18–34 år. Annonsen din vises fem ganger på enheter med én seer, for eksempel smarttelefoner eller nettbrett. Brukerne omfatter

• én mann, 35–39 år
  • to menn, 25–29 år
  • to kvinner, 25–29 år

Det totale antallet visninger er fem, som omfatter to visninger som er i samsvar med målet.

PSM er 2 / 5 = 40 %.

Linker til beslektet innhold