Precisió dins del públic objectiu: definició

Quan l'etiqueta demogràfica assignada a una persona que veu el vostre anunci coincideix amb el grup demogràfic del públic objectiu d'una campanya, es defineix com objectiu.

La precisió dins del públic objectiu és el percentatge d'impressions de la campanya que s'han difós entre els usuaris que són públic objectiu de la campanya. La precisió dins del públic objectiu es basa en l'edat i el sexe del vostre públic objectiu. És útil per avaluar el rendiment i l'eficiència de les campanyes.

Podeu calcular la precisió dins del públic objectiu dividint-ne el nombre d'impressions pel nombre total d'impressions de la campanya.

Exemple

Suposem que publiqueu una campanya orientada a homes d'entre 18 i 34 anys. El vostre anunci es mostra cinc vegades en dispositius d'un sol espectador, com ara telèfons intel·ligents i tauletes. Aquests són alguns dels usuaris:

• Un home de 35 a 39 anys
  • Dos homes de 25 a 29 anys
  • Dues dones de 25 a 29 anys

El nombre total d'impressions és de cinc, que inclouen dues impressions que estan dins de l'objectiu.

La precisió dins del públic objectiu és 2/5 = 40%.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now