Google Ads-sammendragskort i Googles søkeresultater

I søkeresultater får du statistikk om statusene for kampanjene dine når du søker etter spesifikke termer, for eksempel «Google Ads», eller søkeord som er relevante for annonsene du viser på Google.

Merk: Funksjonene lanseres trinnvis etter kampanjetype, og de kan variere noe fra én kampanjetype til en annen.

Kampanjeinformasjon

I søkeresultatene kan du se oppdatert informasjon om kampanjene dine, deriblant klikk, visninger, konverteringer og kostnader så langt. Du kan også se statusen for de enkelte kampanjene (f.eks. «Kvalifisert», «Ikke kvalifisert» og «Satt på pause») samt et eksempel på hvordan annonsene blir seende ut for potensielle kunder. Du kan gjenoppta kjøringen av kampanjer som er satt på pause, via sammendragskortet i Google Ads.

Varsler og anbefalinger

Du kan bli varslet om problemer i form av et sett av varsler på kontonivå som kan vises i Google Ads-sammendragskortet, og som har informasjon om statusen for kampanjene. I enkelte tilfeller kan det vises en «Løs problemet»-link. Via den kan du gå til Google Ads for å løse ulike problemer som kan forhindre at annonsene i kampanjene kjøres. Problemene kan være relatert til fakturering, kampanjestatus og retningslinjene.

I Google Ads-sammendragskortet kan du også se anbefalinger som kan føre til bedre kampanjeresultater. Anbefalingene i Google Ads-sammendragskortet kan være at du bør legge til nye søkeord eller maksimere konverteringsverdien ved å bruke mål-ROAS.

Rediger annonser

I noen tilfeller kan du også bruke Google Ads-sammendragskortet til å redigere annonser direkte i Google-søk. Hvis dette støttes, vises en Rediger-knapp. Dermed kan du redigere elementer i kampanjen, for eksempel overskriften eller den endelige nettadressen, uten å gå ut av søkeresultatene.

Link til relatert innhold