Overzichtskaart van Google Ads in Google-zoekresultaten

Zoeken biedt u inzicht in de status van uw campagnes als u zoekt naar bepaalde termen zoals "Google Ads" of zoekwoorden die relevant zijn voor uw advertenties op Google.

Opmerking: We rollen functies geleidelijk uit per campagnetype. Ze kunnen per campagne iets verschillen.

Campagnegegevens

In de zoekresultaten kunt u actuele informatie over uw campagne bekijken, zoals vertoningen, klikken, conversies en kosten. U kunt ook de status van uw campagne bekijken (bijvoorbeeld Geschikt, Niet geschikt en Onderbroken) en een voorbeeld krijgen van hoe uw advertenties eruitzien voor potentiële klanten. Voor onderbroken campagnes kunt u via de overzichtskaart van Google Ads de campagne hervatten.

Aanbevelingen en meldingen

Er kan een set meldingen op accountniveau verschijnen op de Google Ads-overzichtskaart. Deze overzichtskaart toont meldingen over de status van uw campagnes, zodat u eventuele problemen kunt opsporen. In bepaalde gevallen ziet u mogelijk een link Probleem oplossen. Deze link leidt u naar Google Ads, waar u verschillende problemen met de weergave van campagnes kunt oplossen. Dat kunnen problemen zijn met onder andere facturering, campagnestatus en beleidsgerelateerde problemen.

De overzichtskaart van Google Ads kan ook aanbevelingen bevatten om de prestaties van uw campagne te verbeteren. Aanbevelingen op de overzichtskaart van Google Ads kunnen bestaan uit Nieuwe zoekwoorden toevoegen of Conversiewaarde maximaliseren met Doel-ROAS.

Advertenties bewerken

In sommige gevallen kunt u met de overzichtskaart van Google Ads uw advertenties ook rechtstreeks in Google Zoeken bewerken. Als deze optie wordt ondersteund, wordt de knop Bewerken getoond. Hiermee kunt u wijzigingen aanbrengen in componenten in uw campagne, zoals uiteindelijke URL of Kop, zonder de zoekresultaten te verlaten.