Google Adsin yhteenvetokortti Googlen hakutuloksissa

Haun avulla saat käsityksen kampanjoidesi tilasta, kun haet tiettyjä termejä (esim. "Google Ads") tai avainsanoja, jotka liittyvät Googlessa näkyviin mainoksiisi.

Huom. Ominaisuudet julkaistaan asteittain kampanjatyypin mukaan, ja ne saattavat vaihdella hieman eri kampanjoissa.

Kampanjatiedot

Hakutuloksista voit nähdä kampanjasi ajantasaiset tiedot, kuten tähän mennessä kertyneet impressiot, klikkaukset, konversiot ja kulut. Lisäksi näet kampanjasi tilan (esim. "Hyväksyttävä", "Ei hyväksyttävä" tai "Keskeytetty") ja esimerkin siitä, miten mainoksesi näkyvät potentiaalisille asiakkaille. Voit jatkaa keskeytettyjä kampanjoita Google Adsin yhteenvetokortin kautta.

Suositukset ja ilmoitukset

Saatat nähdä Google Adsin yhteenvetokortissa kampanjoidesi tilaa koskevia tilitason ilmoituksia, joiden avulla pysyt ajan tasalla mahdollisista ongelmista. Joissakin tapauksissa saatat nähdä Korjaa-linkin, jonka kautta voit siirtyä Google Adsiin ja ratkaista ongelmia, jotka voivat estää kampanjoidesi mainosten näkymisen. Kyseiset ongelmat voivat liittyä esimerkiksi laskutukseen, kampanjan tilaan tai käytäntöihin.

Google Adsin yhteenvetokortissa voi näkyä myös suosituksia, joiden avulla voit parantaa kampanjasi tuloksia. Suosituksia voivat olla esimerkiksi "Lisää uusia avainsanoja" tai "Konversioarvon maksimointi käyttämällä ROAS-tavoitetta".

Mainosten muokkaaminen

Joissain tapauksissa voit muokata mainoksiasi Google Adsin yhteenvetokortin kautta suoraan Google Haussa. Tällöin näet Muokkaa-painikkeen, jota käyttämällä voit tehdä muutoksia kampanjasi elementteihin, kuten lopulliseen URL-osoitteeseen tai otsikkoon, poistumatta hakutuloksista.