Google Ads-oversigtskort i Google-søgeresultater

Via Søgning kan du få indsigt i status for dine kampagner ved at søge efter specifikke termer såsom "Google Ads" eller søgeord, der er relevante ift. dine annoncer på Google.

Bemærk! Funktionerne udrulles gradvist efter kampagnetype og kan variere en smule fra kampagne til kampagne.

Kampagnerelaterede oplysninger

I søgeresultaterne kan du få vist opdaterede oplysninger om din kampagne, f.eks. omkostninger og antal eksponeringer, klik og konverteringer indtil nu. Du kan også se din kampagnes status (f.eks. "kvalificeret", "ikke kvalificeret" eller "sat på pause") og et eksempel på, hvordan dine annoncer bliver vist for potentielle kunder. For kampagner, der er sat på pause, giver Google Ads-oversigtskortet dig mulighed for at genoptage kampagnen.

Anbefalinger og underretninger

Der vises muligvis forskellige notifikationer på kontoniveau på Google Ads-oversigtskortet for at gøre dig opmærksom på eventuelle problemer med og status for dine kampagner. I nogle tilfælde vises linket "Løs problemet", så du kan gå til Google Ads for at løse forskellige problemer, der kan forhindre, at annoncerne i dine kampagner bliver vist korrekt. Det kan f.eks. være fakturerings-, kampagnestatus- og politikrelaterede problemer.

Oversigtskortet i Google Ads kan også vise anbefalinger til, hvordan du kan øge din kampagnes effektivitet. Der kan f.eks. blive vist anbefalinger som "Tilføj nye søgeord" eller "Maksimér konverteringsværdien ved hjælp af mål-ROAS" på Google Ads-oversigtskortet.

Rediger annoncer

I nogle tilfælde giver Google Ads-oversigtskortet også mulighed for at redigere dine annoncer direkte i Google Søgning. Hvis knappen "Rediger" understøttes, kan du foretage ændringer af aktiver i din kampagne, f.eks. endelig webadresse eller overskrift, uden at forlade søgeresultaterne.