Produkttilknytning: Knytt sammen Google-produkter i den forbedrede registreringsflyten

Vi oppdaterer registrerings- og utviklingsflyten i Google Ads for å gjøre det enklere å komme i gang med annonsering på Google. Ved å samle inn nødvendig bedriftsinformasjon på forhånd via «Om bedriften din» får Google bedre oversikt over markedsføringsmålene dine, slik at vi kan anbefale kampanjetypen som er mest relevant.

Støttede Google-produkter

Den forbedrede registreringsflyten har forenklet tilknytning av følgende Google-produkter:

• Google Play
  • Google Merchant Center
  • Google-bedriftsprofil
  • YouTube-kanaler

Registreringsflyt

Basert på informasjonen vi får i begynnelsen av registreringsprosessen, sjekker vi om annonsøren har en Google Play-konto, Google Merchant Center-konto, Google-bedriftsprofil eller YouTube-kanal.

Identifiserte kontoer

Alle identifiserte Google-produkter blir fremhevet i «Om bedriften din»-delen. Følg fremgangsmåten nedenfor for å knytte sammen identifiserte kontoer:

1. Klikk på Tilknytt / Legg til. Deretter åpnes en rullegardinmeny med forhåndsutfylte kontoer.
  2. Du kan gjøre følgende:
    • Velg identifiserte kontoer.
    • Søk etter kontoer du kan velge.
  3. Velg kontoen du vil tilknytte, og klikk så på den blå Tilknytt-knappen.
  4. Velg dataene du vil importere, ved å klikke på av/på-knappene og så på Neste.
  5. Gå gjennom det du har valgt, og klikk på Tilknytt.

Du føres tilbake til «Om bedriften din»-delen, der du kan legge til flere identifiserte eller uidentifiserte kontoer.

Merk: Hvis det identifiseres mer enn 5 områder per produkt, vises de identifiserte områdene når du klikker i søkefeltet.

Andre kontoer

Alle andre Google-produkter kan velges i Om bedriften din-delen under Valgfritt: Tilknytt andre apper og kontoer. Følg fremgangsmåten nedenfor for å knytte sammen uidentifiserte kontoer:

1. Klikk på Legg til. Deretter vises en rullegardinmeny med et søkefelt.
  2. I søkefeltet skriver du inn nettadressen til kanalen (YouTube), konto-ID-en (Merchant Center) eller app-ID-en.
  3. Velg kontoen du vil tilknytte, ved å klikke på navnet og så på Neste.
  4. Se gjennom det du har valgt, og klikk på Send forespørselen.

Du føres tilbake til Om bedriften din-delen, der du kan legge til flere identifiserte eller uidentifiserte kontoer.

Linker til relatert innhold