Producten koppelen: uw Google-producten koppelen tijdens de Enhanced Onboarding Experience

De introductie en het opzetproces van Google Ads worden geüpdatet, zodat u makkelijker kunt adverteren met Google. Door vooraf de vereiste bedrijfsinformatie te verzamelen met Over uw bedrijf, kan Google uw marketingdoelstellingen begrijpen en het meest relevante campagnetype aanbevelen.

Ondersteunde Google-producten

Google ondersteunt de volgende Google-producten tijdens de Enhanced Onboarding Experience om deze eenvoudig te kunnen koppelen:

• Google Play
  • Google Merchant Center
  • Google Bedrijfsprofiel
  • YouTube-kanalen

Onboarding Experience

We kunnen aan de hand van de informatie aan het begin van de introductie zien of een adverteerder een Google Play-account, een Google Merchant Center-account, een Google Bedrijfsprofiel of een YouTube-kanaal heeft.

Gevonden accounts

Alle gevonden Google-producten zijn gemarkeerd in het gedeelte Over het bedrijf. Volg de onderstaande stappen om gevonden accounts te koppelen:

1. Klik op Koppelen/Toevoegen. Er wordt een dropdownmenu weergegeven met vooraf ingevulde accounts.
  2. U kunt een van de volgende acties uitvoeren:
    • Selecteer de gevonden accounts.
    • Zoek naar accounts om te selecteren.
  3. Selecteer het account dat u wilt koppelen en klik op de blauwe knop Koppelen.
  4. Selecteer de gegevens die u wilt importeren door op de schakelaars te klikken en klik vervolgens op Volgende.
  5. Check uw selectie en klik op Koppelen.

U keert terug naar het gedeelte Over het bedrijf, waar u nog meer gevonden of niet-gevonden accounts kunt toevoegen.

Opmerking: Als er meer dan 5 property's per product worden gevonden, zijn de gevonden property's zichtbaar zodra u in het zoekvak klikt.

Andere accounts

Alle overige Google-producten kunt u selecteren in het gedeelte Over het bedrijf onder Optioneel: Koppel apps en accounts. Voer de onderstaande stappen uit om niet-gevonden accounts te koppelen:

1. Klik op Toevoegen. Er verschijnt een dropdownmenu met een zoekvak.
  2. Geef in het zoekvak de kanaal-URL (YouTube), account-ID (Merchant Center) of app-ID op.
  3. Selecteer het account dat u wilt koppelen door op de naam te klikken en daarna op Volgende.
  4. Check uw selectie en klik op Verzoek sturen.

U keert terug naar het gedeelte Over het bedrijf, waar u aanvullende gevonden of niet-gevonden accounts kunt toevoegen.