Tuotteen linkittäminen: Google-tuotteiden linkittäminen parannetun käyttöönottoprosessin yhteydessä

Käyttöönotto- ja luontiprosessia ollaan päivittämässä Google Adsissa, jotta sinun olisi helpompi aloittaa mainostaminen Googlessa. Keräämällä tarvittavat yritystiedot heti alkuun "Tietoja yrityksestäsi" ‐osiossa Google saa käsityksen markkinointitavoitteistasi ja voi suositella sopivinta kampanjatyyppiä.

Tuetut Google-tuotteet

Google tukee seuraavien Google-tuotteiden yksinkertaistettua linkittämistä parannetun käyttöönottoprosessin yhteydessä:

• Google Play
  • Google Kauppiaskeskus
  • Google Yritysprofiili
  • YouTube-kanavat

Käyttöönottoprosessi

Saamme käyttöönottoprosessin alussa annettujen tietojen perusteella selville, onko mainostajalla Google Play ‐tili, Google Kauppiaskeskus ‐tili, Google Yritysprofiili tai YouTube-kanava.

Tunnistetut tilit

Kaikki tunnistetut Google-tilit näkyvät korostettuina Tietoja yrityksestäsi ‐osiossa. Voit linkittää niitä seuraavasti:

1. Klikkaa Linkitä/Lisää. Näkyviin tulee avattava valikko, johon on esitäytetty tilejä.
  2. Valikon kautta voit
    • valita tunnistettuja tilejä
    • hakea tilejä.
  3. Valitse linkitettävä tili ja klikkaa sinistä Linkitä-painiketta.
  4. Valitse tuotava data klikkaamalla valitsimia ja klikkaa sitten Seuraava.
  5. Tarkista valintasi ja klikkaa Linkitä.

Sinut ohjataan takaisin "Tietoja yrityksestäsi" ‐osioon, jossa voit lisätä muita tunnistettuja tai tunnistamattomia tilejä.

Huom. Jos tuotetta kohden löytyy yli viisi tunnistettua mittauskokonaisuutta, saat kyseiset mittauskokonaisuudet näkyviin klikkaamalla hakukenttää.

Muut tilit

Kaikki muut Google-tilit ovat valittavissa Tietoja yrityksestäsi ‐osion kohdasta Valinnainen: Liitä muita sovelluksia ja tilejä. Voit linkittää tunnistamattomia tilejä seuraavasti:

1. Klikkaa Lisää. Näkyviin tulee avattava valikko, jossa on hakukenttä.
  2. Lisää hakukenttään kanavan URL-osoite (YouTube), tilitunnus (Kauppiaskeskus) tai sovellustunnus.
  3. Valitse linkitettävä tili klikkaamalla sen nimeä ja klikkaa sitten Seuraava.
  4. Tarkista valintasi ja klikkaa Lähetä pyyntö.

Sinut ohjataan takaisin Tietoja yrityksestäsi ‐osioon, jossa voit lisätä muita tunnistettuja tai tunnistamattomia tilejä.