Produktilknytning: Tilknyt Google-produkter ifm. den forbedrede introduktionsproces

Introduktions- og oprettelsesprocessen i Google Ads opdateres for at gøre det nemmere at begynde at annoncere via Google. Google indsamler på forhånd de påkrævede virksomhedsoplysninger via sektionen "Om din virksomhed" for at få indsigt i dine marketingmål, så vi kan anbefale den mest relevante kampagnetype.

Understøttede Google-produkter

Følgende Google-produkter understøttes med henblik på at lette tilknytning ifm. den forbedrede introduktionsproces:

• Google Play
  • Google Merchant Center
  • Google Virksomhedsprofil
  • YouTube-kanaler

Introduktionsprocessen

Ud fra de oplysninger, der angives i starten af introduktionsprocessen, er vi i stand til at fastslå, om annoncøren har en Google Play-konto, en Google Merchant Center-konto, en Google-virksomhedsprofil eller en YouTube-kanal.

Identificerede konti

Alle identificerede Google-produkter fremhæves i sektionen "Om virksomheden". Følg denne fremgangsmåde for at tilknytte identificerede konti:

1. Klik på Tilknyt/tilføj. Der vises en rullemenu, som er udfyldt med konti på forhånd.
  2. Du kan foretage følgende handlinger:
    • Vælg identificerede konti.
    • Søg efter konti, der skal vælges.
  3. Vælg den konto, der skal tilknyttes, og klik på den blå knap Tilknyt.
  4. Vælg de data, der skal importeres, ved at klikke på kontakterne, og klik derefter på Næste.
  5. Gennemgå dit valg, og klik på Tilknyt.

Du bliver ført tilbage til sektionen "Om virksomheden", hvor du kan tilføje flere identificerede eller uidentificerede konti.

Bemærk! Hvis der er identificeret flere end fem ejendomme pr. produkt, kan du se de identificerede ejendomme, når du klikker i søgefeltet.

Andre konti

Alle øvrige Google-produkter kan vælges under Valgfrit: Tilknyt andre apps og konti i sektionen Om virksomheden. Følg denne fremgangsmåde for at tilknytte uidentificerede konti:

1. Klik på Tilføj. Der vises en rullemenu med et søgefelt.
  2. Angiv kanalens webadresse (YouTube), konto-id (Merchant Center) eller app-id i søgefeltet.
  3. Vælg den konto, der skal tilknyttes, ved at klikke på navnet, og klik derefter på Næste.
  4. Gennemgå dit valg, og klik på Send anmodning.

Du bliver ført tilbage til sektionen Om virksomheden, hvor du kan tilføje flere identificerede eller uidentificerede konti.