Produkttilknytning: Knyt din Google-virksomhedsprofil til Google Ads

Google har opdateret processen til konfiguration, administration og annullering af tilknytninger mellem lokationer og Google-virksomhedsprofiler i Google Ads. Få flere oplysninger om Google Virksomhedsprofil.

Før du begynder

Med lokationsaktiver kan du vise oplysninger såsom virksomhedens adresse, et kort til den aktuelle lokation eller afstanden til virksomheden i dine annoncer for at gøre det lettere for folk at finde dine butikker. Folk kan derefter klikke eller trykke på din lokation, når den vises med din endelige annonce, for at få yderligere oplysninger om din lokation på din lokationsside, som omfatter de mest relevante virksomhedsoplysninger ét centralt sted.

Tilknyt din Google-virksomhedsprofil under den nye onboardingoplevelse

Ud fra de oplysninger, der angives i starten af onboardingen, er vi i stand til at afgøre, om annoncøren har en Google-virksomhedsprofil, så den kan vises som en valgmulighed.

Identificerede konti

Alle identificerede Google-produkter fremhæves i sektionen Om virksomheden. Følg denne fremgangsmåde for at tilknytte identificerede konti:

1. Klik på Tilknyt. Der vises en rullemenu, som er udfyldt med konti på forhånd.
  2. Du kan foretage følgende handlinger:
    • Vælg identificerede konti.
    • Søg efter konti, der skal vælges.
  3. Vælg den konto, der skal tilknyttes, og klik på Tilknyt.
  4. Vælg de data, der skal importeres.
  5. Klik på Næste, gennemgå dit valg, og klik på Tilknyt.

Du bliver ført tilbage til sektionen "Om virksomheden", hvor du kan tilføje flere identificerede eller uidentificerede konti.

Bemærk! Hvis der er identificeret flere end fem ejendomme pr. produkt, kan du se de identificerede ejendomme, når du klikker i søgefeltet.

Uidentificerede konti

Alle øvrige Google-produkter kan vælges under Valgfrit: Tilknyt andre apps og konti i sektionen Om virksomheden. Følg denne fremgangsmåde for at tilknytte uidentificerede konti:

1. Klik på Tilføj. Der vises en rullemenu med et søgefelt.
  2. Angiv kanalens webadresse (YouTube), konto-id (Merchant Center) eller app-id i søgefeltet.
  3. Vælg den konto, der skal tilknyttes, og klik på Næste.
  4. Gennemgå dit valg, og klik på Send anmodning.

Du bliver ført tilbage til sektionen "Om virksomheden", hvor du kan tilføje flere identificerede eller uidentificerede konti.

Tilknyt din Google-virksomhedsprofil

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Link til enhver virksomhedsprofil

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik i rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Lokationsaktiv.
  5. Dit domæne burde blive vist automatisk. Hvis det ikke vises, kan du angive et domæne for at finde potentielle virksomhedsprofiler.
  6. Vælg Lande ved at klikke på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon. Klik på Gem.
  7. På listen nedenunder kan du finde den virksomhedsprofil, der bedst matcher din virksomhed. Klik på Vælg.
  8. Bekræft, at den korrekte virksomhedsprofil vises i forhåndsvisningen, og klik på Fortsæt.

Din anmodning sendes til mailadressen for den virksomhedsprofil, du har valgt. Når din anmodning er godkendt for den pågældende konto, kan den vises som lokationsaktiver sammen med dine annoncer.

Tilknyt en virksomhedsprofil, du administrerer

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik i rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Lokationsaktiv.
  5. Klik på Tilknyt Virksomhedsprofil-managerkonto, jeg kender.
  6. Vælg Vælg en virksomhedsprofil, som jeg administrerer. Vælg en konto i rullemenuen.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Filtrér efter din virksomheds navn eller etiketter, hvis det er nødvendigt. Klik på Udfør.

Administrer tilknytninger af Google-virksomhedsprofiler

1. På din Google Ads-konto skal du klikke på Administrator-ikonet Admin Icon.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Find "Google-virksomhedsprofil" under "Dine tilknyttede konti og produkter", og klik på Administrer og tilknyt for nye tilknytninger.
  4. Alle tilknyttede virksomhedsprofiler, som afventer invitation, vises.
    • Hvis lokationerne bruges i aktive aktiver til lokationer, vises knappen Se lokationsaktiver ud for Administrer i kolonnen Handling
    • Tryk eventuelt på pilen ud for virksomhedsprofilens navn for at udvide visningen for allerede oprettede lokationer.

Fjern tilknytninger af Google-virksomhedsprofiler

1. På din Google Ads-konto skal du klikke på Administrator-ikonet Admin Icon.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Find "Google-virksomhedsprofil" under "Dine tilknyttede konti og produkter", og klik på Administrer og tilknyt for nye tilknytninger.
  4. Vælg den konto, der ikke længere skal være tilknyttet din Google Ads-konto, ved at klikke på Administrer i kolonnen Handling.
  5. Klik på Fjern tilknytning i det overlejrede vindue, og følg fremgangsmåden for at fjerne tilknytningen af kontoen.
Bemærk! Hvis lokationsaktiver bruges aktivt, skal du fjerne dem, før du kan fjerne tilknytningen af kontoen.

Relateret link