Enllaçament de productes: enllaçar el perfil d'empresa a Google amb Google Ads

Google ha actualitzat a Google Ads l'experiència de configuració, gestió i cancel·lació dels enllaços d'ubicació i del perfil d'empresa a Google. Obteniu més informació sobre Perfil d'empresa a Google.

Abans de començar

Amb els recursos d'ubicació, els anuncis poden mostrar informació com ara la vostra adreça, un mapa fins a la vostra ubicació o la distància fins a l'empresa per ajudar els usuaris a trobar les vostres botigues. Els usuaris poden fer clic a la ubicació o tocar-la quan es mostri amb l'anunci final per obtenir-ne més informació a la pàgina d'ubicació, que recull la informació més rellevant de l'empresa en un sol lloc.

Enllaçar el perfil d'empresa a Google durant l'experiència de nova d'incorporació

A partir de la informació proporcionada a l'inici de la incorporació, podem detectar si un anunciant té un perfil d'empresa a Google i, si és així, l'incloem als perfils que poden seleccionar-se.

Comptes identificats

Tots els productes de Google identificats es destacaran a la secció Sobre l'empresa. Per connectar comptes identificats, seguiu els passos que es descriuen a continuació:

1. Feu clic a Enllaça. Es mostrarà un menú desplegable amb comptes preemplenats.
  2. Podeu dur a terme les accions següents:
    • Seleccionar els comptes identificats.
    • Cercar els comptes que voleu seleccionar.
  3. Seleccioneu el compte que voleu enllaçar i, a continuació, feu clic a Enllaça.
  4. Seleccioneu les dades que voleu importar.
  5. Feu clic a Següent, reviseu la selecció i feu clic a Enllaça.

Tornareu a la secció "Sobre l'empresa", en què podeu afegir comptes addicionals identificats o no identificats.

Nota: si s'identifiquen més de 5 propietats per producte, les propietats identificades seran visibles un cop hàgiu fet clic al quadre de cerca.

Comptes no identificats

La resta de productes de Google es poden seleccionar a la secció Sobre l'empresa, a Opcional: connecteu altres aplicacions i comptes. Per connectar comptes no identificats, seguiu els passos que es descriuen a continuació:

1. Feu clic a Afegeix. Es mostrarà un menú desplegable amb un quadre de cerca.
  2. Al quadre de cerca, introduïu l'URL del canal (YouTube), l'identificador del compte (Merchant Center) o l'identificador de l'aplicació.
  3. Seleccioneu el compte que voleu enllaçar i feu clic a Següent.
  4. Reviseu la selecció i feu clic a Envia una sol·licitud.

Tornareu a la secció "Sobre l'empresa", en què podeu afegir comptes addicionals identificats o no identificats.

Enllaçar el vostre perfil d'empresa a Google

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Enllaçar a un perfil d'empresa qualsevol

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic al botó de més i trieu Recurs d'ubicació.
  5. El domini es mostrarà automàticament. Si no es mostra, introduïu-ne un per descobrir possibles perfils d'empresa.
  6. Seleccioneu Països fent clic a la icona de llapis Icona de llapis / d'edició. Feu clic a Desa.
  7. A la llista que es mostra a sota, cerqueu el perfil d'empresa que s'ajusti més a la vostra empresa. Feu clic a Selecciona.
  8. Confirmeu que el perfil d'empresa correcte es mostri a la previsualització i feu clic a Continua.

La vostra sol·licitud s'enviarà a l'adreça electrònica del perfil d'empresa que hàgiu seleccionat. Un cop aprovada la sol·licitud, les ubicacions d'aquest compte seran aptes per mostrar-se com a recursos d'ubicació amb els vostres anuncis.

Enllaçar a un perfil d'empresa que gestioneu

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic al botó de més i trieu Recurs d'ubicació.
  5. Trieu Fes un enllaç a un compte del Gestor de perfils d'empresa que conec.
  6. Trieu Selecciona un perfil d'empresa que gestiono. Seleccioneu un compte al menú desplegable.
  7. Feu clic a Continua.
  8. Indiqueu el nom de l'empresa o, si és necessari, filtres d'etiquetes. Feu clic a Finalitza.

Gestionar els enllaços de Perfil d'empresa a Google

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Els vostres comptes i productes enllaçats", cerqueu "Perfil d'empresa a Google" i feu clic a Gestiona i enllaça per als enllaços nous.
  4. Veureu tots els perfils d'empresa enllaçats i les invitacions pendents.
    • Si les ubicacions s'estan utilitzant en recursos d'ubicació actius, veureu el botó Mostra els recursos d'ubicació a la columna d'acció, al costat de Gestiona.
    • Per desplegar les ubicacions existents, premeu l'error que hi ha al costat del nom del perfil d'empresa.

Desenllaçar enllaços de Perfil d'empresa a Google

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Els vostres comptes i productes enllaçats", cerqueu "Perfil d'empresa a Google" i feu clic a Gestiona i enllaça per als enllaços nous.
  4. Seleccioneu el compte que voleu desenllaçar del vostre compte de Google Ads fent clic a Gestiona a la columna Acció.
  5. Al control lliscant, feu clic a Desenllaça i seguiu els passos per desenllaçar el compte.
Nota: si els recursos s'estan utilitzant activament, heu de treure els recursos d'ubicació per desenllaçar el compte.

Enllaç relacionat