Esittele tuotteitasi Shopping-mainosten avulla (Shopify-käyttäjille)

Tämä artikkeli on tarkoitettu Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksen käyttäjille

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Maksimitulokset-kampanjoiden avulla voit esitellä tuotteitasi ja saada lisää liikennettä maksullisten mainosten kautta.

Sisällys:

Shopping-mainokset ja Maksimitulokset-kampanjat

Shopping-mainokset

Shopping-mainosten näyttötavat ja ‑paikat valitaan aiemmin lisättyjen tuotetietojen perusteella. Shopping-mainoksissa näkyy muun muassa tuotteen kuva, nimi ja hinta sekä kaupan nimi. Näistä mainoksista asiakkaat saavat selkeän käsityksen tuotteesta jo ennen klikkaamista. Näin voit saada myyntivalmiimpia liidejä.

Shopping-mainoksia ylläpidetään Google Adsissa Maksimitulokset-kampanjoiden avulla. Niiden kautta voit järjestää Shopifyn tuotevarastosi helposti ja joustavasti ja mainostaa sitä Google Adsissa. Lue lisää Shopping-mainoksista.

Maksimitulokset

Maksimitulokset on tulospohjainen kampanjatyyppi, jonka avulla voit löytää uusia asiakkaita ja saavuttaa tavoitteesi julkaisemalla mainoksia Googlen eri palveluissa, esimerkiksi YouTubessa, Displayssa, Haussa, Discoverissa, Gmailissa ja Mapsissa. Maksimitulokset‐kampanjoissa tulokset optimoidaan kampanjaan lisättyjen tietojen, kuten budjetin, tuotesyötteen ja kohdemaan perusteella.

Voit luoda tai muokata Maksimitulokset-kampanjoita Kauppiaskeskuksessa. Jos haluat vaikuttaa kampanjaan laajemmin (esimerkiksi hintatarjousvaihtoehdoilla), voit muokata mainosta Google Adsissa. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjoissa käytettävistä Google Ads ‑ominaisuuksista.

Hyödyt Shopify-käyttäjille

Kampanjaseuranta

Maksimitulokset-kampanjoiden avulla voit arvioida markkinointikampanjoidesi vaikutusta ja seurata, mitä tiettyjä asioita asiakkaat tekevät. Kun luot kampanjan, Google Ads ‑tilillesi lisätään joitain konversiotapahtumia ja konversioseuranta otetaan käyttöön kauppaasi varten automaattisesti.

Ostokokemuksen optimointi

Kampanjan menestykseen voi vaikuttaa se, mitä mainoksen klikkaamisen jälkeen tapahtuu. Voit parantaa ostoskokemusta selvittämällä, mitä asiakkaat tekevät kauppaan saapumisen jälkeen.

Näin pääset alkuun

Ennen kuin integroit Maksimitulokset-kampanjasi Shopifyhin, sinun on otettava Google & YouTube ‑sovellus käyttöön Shopifyssa.

Kun olet tehnyt sen, Kauppiaskeskus- ja Shopify-tilisi linkitetään keskenään. Shopify‑tilin tiedot korvaavat aina Kauppiaskeskus‑tilin tiedot, joten kaikki päivitykset ja muut muutokset tulee tehdä Shopify‑tilillä.

Mainoskampanjat ovat ainoa poikkeus. Muutokset mainoskampanjoihin pitää tehdä Kauppiaskeskuksessa tai Google Ads ‑tilillä, eikä Shopifyn asetuksilla ole vaikutusta niihin.

Kun olet ottanut Google & YouTube ‑sovelluksen käyttöön Shopifyssa, sinun on luotava ja linkitettävä Google Ads ‑tili ja valittava laskutusasetukset Google Adsissa. Tämän jälkeen voit luoda tai muokata Maksimitulokset-kampanjoita Kauppiaskeskuksessa.

Maksimitulokset-kampanjan luominen Shopifyssa

1. Etsi Shopifysta Google & YouTube ‑sovellus.
  2. Vieritä alas "Performance Max campaign" (Maksimitulokset-kampanja) ‑moduuliin.
  3. Linkitä Google Ads- ja Shopify-tilisi keskenään.
    • Jos sinulla on Google Ads ‐tili, voit valita sen listasta.
    • Jos sinulla ei ole Google Ads ‐tiliä, voit luoda sellaisen.
  4. Valitse Create Campaign (Luo kampanja). Sinut ohjataan Kauppiaskeskukseen Adsin rekisteröitymisprosessiin.
  5. Kauppiaskeskuksessa sinua pyydetään lisäämään maksutiedot (jos et ole vielä tehnyt laskutuksen käyttöönottoa).
  6. Lisää päiväbudjetti ja kampanjan nimi.
  7. Klikkaa Luo.

Kun kampanjasi on julkaistu, voit seurata sen tuloksia Google Kauppiaskeskuksessa. Pääset Kauppiaskeskukseen klikkaamalla Shopify-sovelluksen Overview (Yleiskatsaus) ‑välilehdeltä Manage campaigns (Hallinnoi kampanjoita).

Lue lisää Maksimitulokset-kampanjan luomisesta ja mainoskampanjan tulosten katsomisesta Kauppiaskeskuksessa.