Annoncér for dine produkter ved hjælp af Shopping-annoncer (for Shopify-brugere)

Denne artikel er beregnet til brugere af Google og YouTube-appen på Shopify.

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" hjælper dig med at promovere dine produkter og øge trafikken via betalt annoncering.

På denne side

Om Shopping-annoncer og Maksimal effektivitet

Shopping-annoncer

Shopping-annoncer bruger dine eksisterende produktdata til at beslutte, hvordan og hvor dine annoncer skal vises. I Shopping-annoncer vises der et billede af dit produkt plus en titel, en pris, et butiksnavn og meget mere. Disse annoncer giver kunderne en stærk fornemmelse af det produkt, du sælger, allerede inden de klikker på annoncen, og det kan føre til mere kvalificerede kundeemner.

Du administrerer dine Shopping-annoncer i Google Ads ved hjælp af kampagner af typen "Maksimal effektivitet", som er en enkel og fleksibel metode til at ordne og promovere dit Shopify-varelager i Google Ads. Få flere oplysninger om Shopping-annoncer

Kampagne af typen "Maksimal effektivitet"

Maksimal effektivitet er en effektivitetsbaseret kampagnetype, der hjælper dig med at finde flere kunder og nå dine mål ved at vise annoncer på flere Google-platforme som f.eks. YouTube, Displaynetværket, Søgenetværket, Discover, Gmail og Maps. For at gøre dette kigger Maksimal effektivitet på kampagneinput som f.eks. dit budget, dit produktfeed, det land, hvor dine produkter er tilgængelige, og optimerer derefter effektiviteten ud fra disse input.

Du kan oprette og holde øje med kampagner af typen "Maksimal effektivitet" i Merchant Center. Hvis du vil have endnu mere kontrol over kampagnen (f.eks. valgmuligheder for budgivning), kan du bruge Google Ads til at redigere annoncen. Få flere oplysninger om de funktioner, der er tilgængelige til Maksimal effektivitet i Google Ads.

Fordele for Shopify-brugere

Kampagnesporing

Maksimal effektivitet hjælper dig med at gennemgå effektiviteten af dine marketingkampagner ved at spore specifikke handlinger, som dine kunder foretager. Når du opretter en kampagne, føjes nogle konverteringshandlinger automatisk til din Google Ads-konto, og konverteringssporing konfigureres automatisk for din butik.

Optimer kundernes købsoplevelse

Din kampagnes succes kan blive påvirket af, hvad der sker, efter de har klikket på din annonce. Du kan forbedre deres shoppingoplevelse ved at forstå dine kunders adfærd, når de besøger din butik.

Gå i gang

Inden du integrerer dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med Shopify, skal du konfigurere Google- og YouTube-appen på Shopify.

Når du har gennemført dette trin, tilknyttes dine Merchant Center- og Shopify-konti. Oplysningerne på din Merchant Center-konto bliver altid overskrevet af oplysningerne fra din Shopify-konto, så du skal kun foretage opdateringer eller ændringer på din Shopify-konto.

Den eneste undtagelse er for annoncekampagner. Ændringer af annoncekampagner skal foretages på din Merchant Center- eller Google Ads-konto og overskrives ikke af ændringer, der foretages i Shopify.

Ud over at konfigurere Google- og YouTube-appen på Shopify skal du også oprette og/eller tilknytte en Google Ads-konto og konfigurere fakturering i Merchant Center. Derefter er du klar til at administrere eller oprette nye kampagner af typen "Maksimal effektivitet" i Merchant Center.

Opret en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" i Shopify

1. Gå til Google- og YouTube-appen i Shopify.
  2. Rul ned til modulet for kampagner af typen "Maksimal effektivitet".
  3. Knyt din Google Ads-konto til din Shopify-konto
    • Hvis du allerede har en Google Ads-konto, kan du vælge den på listen.
    • Hvis du ikke har en Google Ads-konto, kan du oprette en ny.
  4. Klik på Opret kampagne. Du bliver omdirigeret til introduktionsprocessen for Ads i Merchant Center.
  5. I Merchant Center bliver du bedt om at angive dine betalingsoplysninger (hvis du ikke har konfigureret fakturering endnu).
  6. Angiv dit daglige budget og kampagnenavn.
  7. Klik på Opret.

Når din kampagne er aktiv, kan du følge med i dens effektivitet i Google Merchant Center. Du kan tilgå Merchant Center ved at klikke på Administrer kampagner på fanen "Oversigt" i din Shopify-app.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", og hvordan du kan se annoncekampagners effektivitet i Merchant Center.

Relaterede links