Anunciar els vostres productes amb anuncis de compres (per a usuaris de Shopify)

Aquest article va dirigit als usuaris de l'aplicació Google & YouTube a Shopify.

Les campanyes Màxim rendiment us ajuden a promocionar els vostres productes i a augmentar el trànsit mijançant la publicitat de pagament.

En aquesta pàgina

Sobre els anuncis de compres i Màxim rendiment

Anuncis de compres

Els anuncis de compres utilitzen les dades de producte existents per decidir com i on s'han de mostrar els anuncis. Els anuncis de compres mostren als clients una foto del vostre producte, a més d'un títol, el preu i el nom de la botiga, entre altres dades. Aquests anuncis ofereixen als clients molta informació sobre el producte que veneu abans que facin clic a l'anunci i, d'aquesta manera, obteniu més oportunitats de contactes qualificats.

Els anuncis de compres es poden gestionar des de Google Ads mitjançant les campanyes Màxim rendiment, una manera senzilla i flexible d'organitzar i promocionar l'inventari de productes de Shopify a Google Ads. Obteniu més informació sobre els anuncis de compres.

Màxim rendiment

Màxim rendiment és un tipus de campanya basat en el rendiment que us ajuda a trobar més clients i a assolir els vostres objectius difonent anuncis en diverses superfícies de Google, com ara YouTube, display, la cerca, Discover, Gmail i Maps. Per fer-ho, Màxim rendiment analitza dades de la campanya com ara el pressupost, el feed de productes i el país en què els productes estan disponibles i, tot seguit, optimitza el rendiment en funció d'aquestes dades.

Si voleu tenir encara més control sobre la campanya (per exemple, opcions d'ofertes), podeu utilitzar Google Ads per editar-la. Obteniu més informació sobre les funcions disponibles a Màxim rendiment a Google Ads.

Avantatges per als usuaris de Shopify

Seguiment de campanyes

Màxim rendiment us ajuda a revisar l'impacte de les vostres campanyes de màrqueting, ja que us permet fer un seguiment d'accions específiques que fan els vostres clients. Quan creeu una campanya, algunes accions de conversió s'afegeixen automàticament al vostre compte de Google Ads i el seguiment de conversions es configura automàticament per a la botiga.

Optimitzar l'experiència de compra dels clients

L'èxit de la campanya es pot veure afectat en funció del que passi després que els clients fan clic al vostre anunci. Entendre el comportament dels clients quan arriben a la vostra botiga us permet millorar l'experiència de compra.

Començar

Abans d'integrar les vostres campanyes Màxim rendiment amb Shopify, haureu de configurar les aplicacions Google i YouTube a Shopify.

Un cop hàgiu completat aquest pas, els comptes de Merchant Center i de Shopify quedaran enllaçats. La informació del vostre compte de Shopify sempre sobreescriurà la informació del compte de Merchant Center, de manera que qualsevol actualització o canvi s'han de fer només al compte de Shopify.

L'única excepció és per a les campanyes publicitàries. Els canvis a les campanyes publicitàries s'han de fer al compte de Merchant Center o a Google Ads, i no se substitueixen pels canvis fets a Shopify.

A més de configurar l'aplicació Google & YouTube a Shopify, també haureu de crear o enllaçar un compte de Google Ads i configurar la facturació a Google Ads. Ara, ja podeu gestionar o crear campanyes Màxim rendiment a Merchant Center.

Crear una campanya Màxim rendiment a Shopify

1. A Shopify, navegueu fins a l'aplicació Google & YouTube.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins al mòdul de la campanya Màxim rendiment.
  3. Enllaceu el compte de Google Ads al de Shopify.
    • Si ja teniu un compte de Google Ads, podeu seleccionar-lo a la llista.
    • Si no teniu cap compte de Google, podeu crear-ne un.
    • Si no heu completat la configuració de facturació, se us redirigirà a Google Ads per proporcionar la informació de pagament.
  4. Feu clic a Crea la campanya. Se us redirigirà a la pàgina "Campanya d'anuncis" de Merchant Center.
  5. A Merchant Center, feu clic a Crea una campanya.
  6. Afegiu les dades obligatòries i, tot seguit, feu clic a Crea. Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment a Merchant Center.

Un cop la campanya s'hagi publicat, podreu fer un seguiment del seu rendiment a Google Merchant Center.