Naviger i statistikk og rapportering

Google tester ut nye design for at du skal få bedre organiserte arbeidsflyter og enklere finne det du trenger, samtidig som du også fremover skal ha tilgang til de samme verktøyene du bruker i Google Ads i dag. Disse oppdateringene gjenspeiler Googles løpende forpliktelse til å forstå hvilke forretningsmål du jobber mot. Dette eksperimentet lanseres innledningsvis til et lite antall kontoer.

Merk deg at funksjonaliteten ikke endres, og at du fortsatt har tilgang til de vanlige verktøyene og funksjonene.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Her finner du statistikk og rapporter

Sidenavn

Ny plassering

Detaljer

Statistikk

Statistikk og rapporter > Statistikk

«Statistikk»-siden er den første siden i rullegardinlisten når du klikker på «Statistikk og rapporter»-kategorien.

Auksjonsstatistikk

Statistikk og rapporter > Auksjonsstatistikk

Dette er auksjonsstatistikk slått sammen på konto-, kampanje- og annonsegruppenivå.

søketermer

Statistikk og rapporter > Søketermer

For Søketermer for dynamiske søkeannonser velger du «Søketerm»-rullegardinmenyen øverst i tabellen og bytter til «Søketermer for dynamiske søkeannonser».

Innholdet er det samme som i den eksisterende «Søketermer»-rapporten.

Annonseplan

Enheter

Steder

Statistikk og rapporter > Når og hvor annonsene ble vist > Horisontal-fanen

Her samles ulike eksisterende rapportsider. Via de horisontale fanene som blir vist på «Hvor og når annonsene ble vist»-siden, kan du bytte mellom rapporter.

Butikker (betinget)

Statistikk og rapporter > Butikker

En rapport om butikkbeliggenheter vises bare dersom adresseelementer, tidligere kalt adressetillegg, er angitt på kontonivå.

Landingssider

Utvidede landingssider

Statistikk og rapporter > Landingssider

For Landingssider for dynamiske søkeannonser velger du «Landingssider»-rullegardinmenyen øverst i tabellen og bytter til «Landingssider for dynamiske søkeannonser».

Innholdet er det samme som i den eksisterende «Landingssider»-rapporten.

Rapporter

Forhåndsdefinerte rapporter (dimensjoner)

Statistikk og rapporter > Rapportredigereren

Rapportredigereren, som også fremover er som i dag, er flyttet til navigasjonspanelet til venstre og har oppdaterte omfangsfunksjoner.

Oversikter.

Statistikk og rapporter > Oversikter

«Google Oversikt»-siden, som også fremover er som i dag, er flyttet til venstre og har oppdaterte omfangsfunksjoner.

Vanlige spørsmål

Hvorfor gjør Google disse endringene?

Ifølge brukerundersøkelser ser annonsører både på Statistikk-siden og sider i ulike rapporter når de skal sette seg inn i kampanjeresultater. Målet Google har med å samle disse sidene i den samme delen av navigasjonspanelet, er at du enklere skal finne resultatdataene du trenger for å optimalisere annonsene dine.

Hvor ble det av rapportene mine?

Google flytter alle rapporter til den delte «Statistikk og rapporter»-menydelen, så du har alle resultatrapportene på ett sted.

Hva skjer med rapportene og oversiktene jeg har lagret?

Du finner disse på de nye rapport- og oversiktssidene i «Statistikk og rapporter»-delen.