Vinkit- ja Raportointi-osioissa liikkuminen

Google kokeilee uudenlaista rakennetta työnkulkujen järjestelyyn ja pyrkii helpottamaan työkalujen löytämistä Google Adsissa muuttamatta kuitenkaan itse työkalujen toimintaa. Nämä päivitykset ovat osoitus Googlen pyrkimyksestä ymmärtää asiakkaidensa liiketoimintatavoitteita. Kokeilu kattaa aluksi vain pienen määrän tilejä.

Huomaa, että työkalujen toiminta ei muutu ja että käyttämäsi ominaisuudet ja työkalut ovat edelleen saatavilla.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Mistä Vinkit ja raportit ‑osio löytyy?

Sivun nimi

Uusi sijainti

Lisätieto

Vinkit

Vinkit ja raportit > Vinkit

Vinkit-sivu on avattavassa luettelossa ensimmäisenä, kun klikkaat Vinkit ja raportit ‑kategoriaa.

Huutokauppatilastot

Vinkit ja raportit > Huutokauppatilastot

Yhdistetyt versiot kampanja-, tili- ja mainosryhmätason Huutokauppatilastoista

Hakutermit

Vinkit ja raportit > Hakutermit

Dynaamisten hakumainosten hakutermien tapauksessa vaihda taulukon yläosan avattavasta Hakutermit-valikosta käyttöön "Dynaamisten hakumainosten hakutermit".

Sama kuin nykyinen Hakutermit

Mainosten esitysaikataulu

Laitteet

Sijainnit

Vinkit ja raportit > Missä ja milloin mainokset näkyivät? > Vaakasuuntainen välilehti

Yhdistelmä aiemmista raporttisivuista. Missä ja milloin mainokset näkyivät ‑sivulla on vaakasuuntaisia välilehtiä, joiden avulla käyttäjät voivat siirtyä raportista toiseen.

Toimipisteet (ehdollinen)

Vinkit ja raportit > Toimipisteet

Toimipisteiden sijaintiraportti näkyy vain silloin, kun sijaintielementit (jotka aiemmin tunnettiin nimellä sijaintilaajennukset) on otettu käyttöön tilitasolla

Laskeutumissivut

Laajennetut laskeutumissivut

Vinkit ja raportit > Laskeutumissivut

Dynaamisten hakumainosten laskeutumissivujen tapauksessa vaihda taulukon yläosan avattavasta Laskeutumissivut-valikosta käyttöön "Dynaamisten hakumainosten laskeutumissivut".

Sama sisältö kuin nykyisillä Laskeutumissivuilla

Raportit

Ennalta määritetyt raportit (ulottuvuudet)

Vinkit ja raportit > Raporttityökalu

Sama kuin nykyinen Raporttityökalu, mutta se on siirretty vasemmanpuoleiseen navigointiin ja sen laajuusominaisuuksia on päivitetty

Hallintapaneelit

Vinkit ja raportit > Hallintapaneelit

Sama kuin nykyinen Google Hallintapaneeli ‑sivu, mutta se on siirretty vasemmalle ja sen laajuusominaisuuksia on päivitetty

Usein kysyttyä

Miksi Google tekee nämä muutokset?

Käyttäjätutkimus osoittaa, että mainostajat käyttävät sekä Vinkit-sivua että eri raporttisivuja pyrkiessään ymmärtämään kampanjoiden toimintaa. Yhdistämällä nämä sivut samaan navigointiosioon Google pyrkii helpottamaan mainosten optimointiin tarvittavan tulosdatan löytämistä.

Minne raporttini siirrettiin?

Google siirtää kaikki raportit samaan paikkaan Vinkit ja raportit ‑valikko-osioon, jotta tulosraportit löytyvät entistä helpommin yhdestä paikasta.

Mitä tapahtuu tallentamilleni raporteille ja hallintapaneeleille?

Nämä tulevat saataville Vinkit ja raportit ‑osion uusille Raportit- ja Hallintapaneelit-sivuille.