Naviger i Indsigt og rapportering

Google tester nye design for at forbedre organiseringen af dine arbejdsgange og gøre det nemmere at finde elementer, samtidig med, at vi fortsat giver adgang til de værktøjer, du bruger i Google Ads. Disse opdateringer afspejler Googles fortsatte indsats for at forstå dine forretningsmål. Dette eksperiment udrulles i første omgang til et mindre antal konti.

Bemærk! Der er ingen funktionalitetsændringer, og de funktioner og værktøjer, du bruger, vil stadig være tilgængelige.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan finder du Indsigt og rapporter

Navn på side

Ny lokation

Info

Indsigt

Indsigt og rapporter > Indsigt

Siden "Indsigt" vil være den første side på rullelisten, når du klikker på kategorien "Indsigt og rapporter".

Auktionsindsigt

Indsigt og rapporter > Auktionsindsigt

Samlede versioner af auktionsindsigt på kampagneniveau, kontoniveau og annoncegruppeniveau

Søgetermer

Indsigt og rapporter > Søgetermer

Ved søgetermer for dynamiske søgeannoncer skal du vælge rullemenuen "Søgeterm" øverst i tabellen og skifte til "Søgetermer for dynamiske søgeannoncer".

De samme som eksisterende "Søgetermer"

Annonceplanlægning

Enheder

Lokationer

Indsigt og rapporter > Hvor og hvornår der blev vist annoncer > Vandret fane

En samling af forskellige eksisterende rapportsider. Siden Hvor og hvornår der blev vist annoncer bruger vandrette faner, så du kan skifte mellem rapporter.

Butikker (betinget)

Indsigt og rapporter > Butikker

En rapport med butiksoversigter vises kun betinget, når aktiver til lokation (tidligere lokationsudvidelser) er angivet på kontoniveau.

Landingssider

Udvidede landingssider

Indsigt og rapporter > Landingssider

For landingssider for dynamiske søgeannoncer skal du vælge rullemenuen "Landingssider" øverst i tabellen og skifte til "Landingssider for dynamiske søgeannoncer".

Samme indhold som eksisterende "Landingssider"

Rapporter

Foruddefinerede rapporter (dimensioner)

Indsigt og rapporter > Værktøj til rapportredigering

Værktøj til rapportredigering, som det er i dag, men flyttet til navigationspanelet til venstre med opdaterede omfangsfunktioner.

Kontrolpaneler

Indsigt og rapporter > Kontrolpaneler

Siden med Google Kontrolpanel, som det er i dag, men flyttet til venstre side med opdaterede omfangsfunktioner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor foretager Google disse ændringer?

Brugerundersøgelser viser, at annoncører både bruger siden Indsigt og forskellige rapportsider, når de forsøger at forstå en kampagnes effektivitet. Ved at samle disse sider i én sektion i navigationen er det Googles hensigt at gøre det nemmere for dig at få de effektivitetsdata, du skal bruge til at optimere dine annoncer.

Hvor er mine rapporter blevet af?

Google flytter alle rapporter samlet til den fælles menusektion "Indsigt og rapporter" for at gøre det nemt for dig at finde dine effektivitetsrapporter på ét sted.

Hvad sker der med mine gemte rapporter og kontrolpaneler?

De vil være tilgængelige på de nye sider Rapporter og Kontrolpanel i sektionen Indsigt og rapporter.