Instal·lacions: definició

Publiqueu anuncis que animin els usuaris a instal·lar l'aplicació. Les instal·lacions són el nombre d'instal·lacions de l'aplicació que generen els vostres anuncis. Les instal·lacions són tan efectives com les conversions.

Per ajudar-vos a treure el màxim profit de cada baixada, Google Ads també automatitza la segmentació i les ofertes.

Obteniu més informació sobre les ofertes automàtiques.

Podeu optimitzar la segmentació de la campanya per centrar-vos a trobar usuaris valuosos a partir de les accions que considereu més importants, com ara les conversions des de l'aplicació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now