Handlinger i appen: Definition

Handling i appen er det antal hændelser, som eksponeringer er blevet tilskrevet kampagnen. Arten af en handling i appen bestemmes i indstillingerne for mobilappkonverteringer.

Handlinger i appen er også en type konverterings-metric, men er specifik for appkampagner med fokus på engagement (ACE, App Campaigns for Engagement), mens installationer er konverteringer for appkampagner med fokus på installationer (ACI, App campaigns for installs). Få flere oplysninger om sporing af mobilappkonverteringer.