Accions des de l'aplicació: definició

Les accions des de l'aplicació són el nombre d'esdeveniments que s'han atribuït a les impressions a la campanya. La naturalesa d'una acció des de l'aplicació es determina a la configuració de conversions d'aplicació mòbil.

Les accions des de l'aplicació també són un tipus de mètrica de conversions, però específiques per a les campanyes d'aplicacions per generar implicació (ACE), mentre que les instal·lacions són conversions per a campanyes d'aplicacions per generar instal·lacions (ACI). Obteniu més informació sobre el seguiment de conversions d'aplicació mòbil.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now