Over gameplayvideo's

Gameplayvideo's zijn video's die in-game beeldmateriaal bevatten om een goede indruk te geven van hoe een game wordt gespeeld. Deze video's zijn handige bronnen voor spelers van mobiele games die een game installeren of in-app conversieacties uitvoeren. U kunt gameplayvideo's aan de componenten van uw campagne toevoegen om de campagneprestaties te verbeteren.

In dit artikel leggen we uit wat gameplayvideo's zijn, wat de voordelen zijn van het gebruik ervan en hoe ze werken.

Gameplay- versus promotievideo's

Zowel gameplay- als promotievideo's zijn belangrijke visuele componenten die waarde kunnen toevoegen aan uw campagnes, maar ze hebben verschillende doelen.

• Gameplayvideo's: Dit zijn video's met daadwerkelijke gameplaycontent die laten zien hoe het is om de game te spelen. Het doel is om een praktische gameplaybeleving te delen.
  • Promotievideo's: Dit zijn video's met filmtrailers en sketches over de verhaallijn, personages of kenmerken van de game. Het doel is de hoogtepunten van de game en aanbiedingen te presenteren.

Voordelen van gameplayvideo's

• Effectieve componenten maken: Als u gameplayvideo's toevoegt aan uw campagnecomponenten, kunt u advertenties maken die visueel aantrekkelijk en nuttiger zijn voor de meeste spelers van mobiele games.
  • Interesse stimuleren: De interesse van spelers van mobiele games kan worden vergroot door interessante gameplayvideo's, een factor die klikken en conversies in uw campagne kan stimuleren.
  • De campagneprestaties verbeteren: Gameplayvideo's kunnen de kans op game-installaties vergroten als ze aan uw campagnecomponenten worden toegevoegd. De meeste spelers van mobiele games installeren vaker een game nadat ze gameplayvideo's hebben bekeken, vergeleken met promotievideo's.

Hoe gameplayvideo's werken

U kunt op elk moment gameplayvideo's aan uw advertentiegroepen toevoegen. Als uw advertentiegroep aan bepaalde voorwaarden voldoet, raden we u aan gameplayvideo's aan uw advertentiegroep toe te voegen om de campagneprestaties te verbeteren.

Opmerking: Als u een nieuwe video aan uw advertentiegroep heeft toegevoegd, doorloopt deze een reeks beoordelingen om te beoordelen of het om een gameplay- of niet-gameplayvideo gaat. Dit kan tot 7 dagen duren.