Pelivideot

Pelivideot sisältävät pelistä peräisin olevaa kuvamateriaalia, josta saa hyvän käsityksen siitä, miten peliä pelataan. Tällaiset videot ovat hyödyllisiä mobiilipelaajille, kun he ovat asentamassa peliä tai toteuttamassa sovelluksensisäisiä konversiotapahtumia. Voit lisätä pelivideoita kampanjaelementteihisi parantaaksesi kampanjan tuloksia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä pelivideot ovat, miksi niitä kannattaa käyttää ja miten ne toimivat.

Pelivideot vs. mainosvideot

Sekä peli- että mainosvideot ovat tärkeitä visuaalisia elementtejä, jotka voivat tuoda kampanjoihisi lisäarvoa, mutta niillä on erilaiset tavoitteet.

• Pelivideot: Näissä on todellista pelisisältöä, joista näkee, millaista pelin pelaaminen on. Tavoitteena on esitellä pelikokemusta käytännössä.
  • Mainosvideot: Nämä ovat elokuvamaisia trailereita tai muita videoita, joissa esitellään pelin juonta, hahmoja ja ominaisuuksia. Tavoitteena on esitellä pelin kohokohtia ja kertoa tarjouksista.

Pelivideoiden hyödyt

• Luo tehokkaita elementtejä: Kun lisäät kampanjaelementteihisi pelivideoita, voit luoda mainoksia, jotka ovat visuaalisesti vaikuttavia ja hyödyllisempiä useimmille mobiilipelaajille.
  • Herätä kiinnostusta: Kiinnostavat pelivideot voivat herättää mielenkiintoa useimmissa mobiilipelaajissa, mikä voi tuoda kampanjallesi klikkauksia ja konversioita.
  • Paranna kampanjatuloksia: Kampanjaelementteihin lisätyt pelivideot voivat lisätä peliasennusten todennäköisyyttä. Useimmat mobiilipelaajat asentavat pelin todennäköisemmin nähtyään pelivideon kuin nähtyään mainosvideon.

Näin pelivideot toimivat

Voit lisätä pelivideoita mainosryhmiisi koska tahansa. Lisäksi jos mainosryhmäsi täyttää tietyt vaatimukset, näet pelivideoiden lisäämistä koskevan suosituksen, sillä ne voivat parantaa kampanjatuloksia.

Huom. Jos lisäät mainosryhmääsi uuden videon, sille tehdään tarkistuksia, joissa arvioidaan, onko se pelivideo vai ei. Tarkistuksiin voi mennä seitsemän päivää.