Laajennettujen verkkokonversioiden käyttöönotto Google-tagin avulla

Laajennetut verkkokonversiot ‑ominaisuuden avulla voit parantaa konversiomittauksen tarkkuutta. Se täydentää konversiotagejasi lähettämällä tiivistettyä ensimmäisen osapuolen konversiodataa verkkosivustoltasi yksityisyyttä vaarantamatta. Ominaisuus tiivistää ensimmäisen osapuolen asiakasdatasi (esim. sähköpostiosoitteet) turvallisen yksisuuntaisen SHA-256-tiivistysalgoritmin avulla ennen datan lähettämistä Googlelle. Tämän jälkeen tiivistetty data yhdistetään sisäänkirjautuneisiin Google‑tileihin, jotta kampanjan konversiot voidaan kirjata tulleeksi tietyistä mainostapahtumista (kuten klikkauksista tai katselukerroista).

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa laajennetut verkkokonversiot käyttöön Google‑tagin avulla. Voit ottaa laajennetut verkkokonversiot käyttöön myös Google Tag Managerin tai Google Ads APIn avulla.

Huom. Laajennetut konversiot ‑ominaisuus ei tue konversioita, joiden mittauksessa käytetään Google Analyticsin tavoitteiden importointia. Jos haluat käyttää laajennettuja konversioita, sinun kannattaa luoda Google Adsissa uusi konversiotapahtuma Google‑tagin tai Google Tag Managerin avulla.

Ennen kuin aloitat

Tutustu seuraaviin vaatimuksiin ennen käyttöönottoa:

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Laajenna Laajennetut konversiot ‑kohta.
  5. Valitse "Laita laajennetut verkkokonversiot päälle".
  6. Tutustu ehtojen noudattamista koskevaan lausekkeeseen. Jotta voit ottaa laajennetut konversiot käyttöön, sinun on vahvistettava, että noudatat käytäntöjämme ja että laajennettujen konversioiden käyttöön sovelletaan Googlen mainosdatankäsittelyä koskevat ehdot. Vahvista ehtojen noudattaminen klikkaamalla Hyväksy ja jatka.
  7. Klikkaa avattavaa valikkoa ja valitse, miten haluat ottaa käyttöön käyttäjiltä saadun datan ja hallinnoida sitä. Valitse "Google‑tagi".

Huom. Jos lähetät laajennettujen konversioiden dataa Googlelle muulla kuin Google Adsissa valitsemallasi tavalla, dataa ei välttämättä käsitellä. Jos esimerkiksi valitset Google‑tagin ja yrität lähettää dataa Google Ads APIn kautta, APIn kautta lähetettyä dataa ei käsitellä.

8. Jos et ole varma, mikä taggaustapa kannattaa valita, klikkaa Mitä menetelmää minun kannattaa käyttää? Voit katsoa ehdotuksia lisäämällä sivustosi verkkotunnuksen ja klikkaamalla Tarkista URL‑osoite.
  9. Jos näet viestin, jonka mukaan tagisi kerää käyttäjältä saatua dataa verkkosivustoltasi, voit viimeistellä käyttöönoton heti klikkaamalla Tallenna.
  10. Jos et näe kyseistä viestiä tai haluat tietää muista laajennettujen konversioiden määritystavoista, klikkaa Tagin tiedot.
  11. Tagin tietonäkymästä voit valita, miten haluat kerätä käyttäjältä saatua dataa:
    1. Tunnista käyttäjältä saatu data automaattisesti: Järjestelmä tarkistaa automaattisesti, onko sivulla merkkijonoja, jotka vastaavat määritettyjen datatyyppien mallia. Tämä toteutustapa vaatii vain vähän vaivaa ja toimii hyvin useimmille mainostajille. Jos haluat vaikuttaa käyttöönottoon enemmän, sinun kannattaa lisätä verkkosivustollesi koodinpätkä tai määrittää CSS‑valitsimia tai JavaScript‑muuttujia. Voit valita CSS‑valitsimet, jotka suljetaan pois, kun automaattinen tunnistus laitetaan päälle, valitsemalla Lisää poissulkemisia.
    2. Määritä CSS‑valitsimet tai JavaScript‑muuttujat: Määritä CSS‑valitsimet tai JavaScript‑muuttujat manuaalisesti sivulla, joka sisältää keskeisen käyttäjältä saadun datan. Jos haluat käyttää tätä tapaa, valitse tämä vaihtoehto ja seuraa alla olevia ohjeita.
    3. Lisää koodinpätkä verkkosivustollesi: Lisää verkkosivustollesi koodinpätkä, joka lähettää tiivistetyn asiakasdatan tietojen yhdistämistä varten. Tämä toteutustapa parantaa laajennettujen konversioiden tarkkuutta varmistamalla, että lähetät oikein muotoiltua dataa aina, kun konversiotagi käynnistyy. Jos käytät tätä tapaa, sinun ei tarvitse valita Tagin tiedot ‐kohdan valintaruutua, sillä käsittelemme automaattisesti kaiken käyttäjältä saadun datan, jonka lähetät meille koodinpätkän avulla. Voit halutessasi yhdistellä eri vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi valita "Tunnista käyttäjältä saatu data automaattisesti", jos haluat käyttää automaattista tunnistusta kaikissa konversiotapahtumissa, ja käyttää koodinpätkää tiettyjen konversiotapahtumien yhteydessä. Koodinpätkän kautta saatu data on etusijalla automaattisesti havaittuun dataan nähden. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Koodinpätkän lisääminen verkkosivustolle.
  12. Klikkaa Tallenna.
  13. Kun olet viimeistellyt käyttöönoton, tarkista toteutus ja varmista, että laajennetut konversiot on otettu käyttöön oikein. Laajennettujen konversioiden vaikutus tuloksiin näkyy raportoinnissa noin 30 päivän kuluttua. Lue lisää laajennettujen verkkokonversioiden vaikutuksesta tuloksiin.
Huom. Jos käytät automaattista tapaa, CSS‑valitsinta tai JavaScript‑muuttujaa, Google kerää puolestasi tiivistettyä, ensimmäisen osapuolen asiakasdataa mainosevästeen avulla ja liittää kyseisen datan seuraaviin, saman istunnon aikana tapahtuviin konversiotapahtumiin. Jos otat suostumustilan käyttöön, mainosevästeeseen sovelletaan ad_storage‑suostumustilaa siellä, missä se otetaan käyttöön. Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä milloin tahansa klikkaamalla tilisi oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta, valitsemalla "Google‑tagi" ja poistamalla lomakkeeseen liittyvät interaktiot käytöstä tagin määritysosiosta.

Lisää verkkosivustollesi koodinpätkä

Varmista ennen alla olevien ohjeiden seuraamista, että olet tehnyt laajennettujen konversioiden käyttöönottoa koskevat vaiheet ja että olet valinnut datalähteeksi Google‑tagin.

Laajennettujen konversioiden kenttien tunnistaminen ja määrittely

Varmista, että tarvitsemasi kentät, kuten sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero, ovat saatavilla konversiosivulla, jolla Google Adsin tapahtumakoodinpätkä käynnistyy. Näitä tarvitaan yleensä ostosten, rekisteröitymisten ja muiden sellaisten konversiotyyppien konversiosivuilla, joilla tarvitaan asiakasdataa. Jos et ole varma siitä, mikä sivu on konversiosivu, ota yhteyttä sivuston kehittäjään.

Huom. Vähintään yksi seuraavista kentistä on lisättävä:
  • sähköpostiosoite (suositus)
  • osoite (etunimi, sukunimi, postinumero ja maa ovat pakollisia) halutessasi voit lisätä katuosoitteen, kaupungin ja alueen lisävastaavuusavaimiksi)
  • puhelinnumero voidaan lisätä yhdessä sähköpostiosoitteen tai koko nimen ja osoitteen kanssa.

Voit lähettää joko tiivistämätöntä dataa, jonka Google normalisoi ja tiivistää ennen kuin se saavuttaa palvelimet, tai valmiiksi normalisoitua ja tiivistettyä dataa. Jos päätät normalisoida ja tiivistää datan itse, seuraa alla kerrottuja ohjeita.

Normalisointia varten:

• Poista alussa tai lopussa olevat tyhjätilamerkit.
  • Muuta teksti pieniksi kirjaimiksi.
  • Muotoile puhelinnumerot E.164‑standardin mukaisesti.

Tiivistystä varten:

Alla olevassa taulukossa on lisätietoa kentistä, joita voit määritellä. Avaimen nimi ‑sarakkeessa kerrotaan, miten näihin muuttujiin viitataan laajennettujen konversioiden HTML-koodinpätkässä, joka luodaan seuraavassa vaiheessa. Huomaa, että kaikki data on välitettävä Merkkijono-tyyppisenä.

Datakenttä Avaimen nimi Kuvaus
Sähköpostiosoite email

Käyttäjän sähköpostiosoite

Esimerkki: jdoe@example.com

sha256_email_address

Käyttäjän tiivistetty sähköpostiosoite

Esimerkki:

a8af8341993604f29cd4e0e5a5a4b5d48c575436c38b28abbfd7d481f345d5db

Puhelinnumero phone_number

Tämä on käyttäjän puhelinnumero. Sen on oltava E.164-muodossa, eli siinä on oltava 11–15 numeroa ja alussa plusmerkki (+) ja maatunnus eikä siinä saa olla viivoja, sulkumerkkejä tai välilyöntejä.

Esimerkki: +11231234567

sha256_phone_number

Käyttäjän tiivistetty puhelinnumero

Esimerkki:

e9d3eef677f9a3b19820f92696be53d646ac4cea500e5f8fd08b00bc6ac773b1

Etunimi address.first_name

Käyttäjän etunimi.

Esimerkki: John

address.sha256_first_name

Käyttäjän tiivistetty etunimi

Esimerkki:

96d9632f363564cc3032521409cf22a852f2032eec099ed5967c0d000cec607a

Sukunimi address.last_name

Käyttäjän sukunimi.

Esimerkki: Doe

address.sha256_last_name

Käyttäjän tiivistetty sukunimi

Esimerkki:

799ef92a11af918e3fb741df42934f3b568ed2d93ac1df74f1b8d41a27932a6f

Katuosoite address.street Käyttäjän katuosoite. Esimerkki: 123 New Rd
Kaupunki address.city Käyttäjän kotikaupunki Esimerkki: Southampton
Alue address.region Käyttäjän maakunta, osavaltio tai muu alue. Esimerkki: Hampshire
Postinumero address.postal_code Käyttäjän postinumero. Esimerkki: SO99 9XX
Maa address.country Käyttäjän maatunnus Esimerkki: UK Käytä ISO 3166-1 alpha-2 ‐standardin mukaista kaksikirjaimista maatunnusta.
Huom. Sinun on varmistettava, että asiakasdata on käytettävissä, kun konversiotagi käynnistyy. Jos käyttäjätietoja kerätään edellisellä sivulla, varmista, että tiedot ovat käytettävissä konversiosivusi koodissa. Tällöin ne voidaan määrittää tässä skriptissä.

Laajennettujen konversioiden skriptin käyttöönotto

Määritä ja lisää seuraava skripti konversiosivullesi, jolle Google Adsin tapahtumakoodinpätkä on asennettu. Varmista, että päivität alla olevat muuttujien nimet siten, että ne vastaavat näiden määritteiden muuttujien nimiä verkkosivullasi.

Jos esimerkiksi tallennat sähköpostiosoitteen email_address-muuttujaan, koodinpätkää täytyy muokata muutoksen mukaisesti (esim. kohtia, joissa lukee sähköpostiMuuttuja).

Huom. Voit myös kovakoodata kentän merkkijonon avulla tai käyttää muuttujien sijaan funktiota.

// Implement

<script>
gtag('set', 'user_data', {
"email": yourEmailVariable, ***Muuta yourEmailVariable sen JavaScript‑muuttujan nimeksi, johon tallennat käyttäjän sähköpostiosoitedatan. Tee sama muille alla ilmoitetuille muuttujille. Varmista, että arvoja ei ole tiivistetty.
"phone_number": yourPhoneVariable,
"address": {
"first_name": yourFirstNameVariable,
"last_name": yourLastNameVariable,
"street": yourStreetAddressVariable,
"city":yourCityVariable,
"region": yourRegionVariable,
"postal_code": yourPostalCodeVariable,
"country": yourCountryVariable
}
});
</script>

Puhelinnumeron on oltava E.164-muodossa, eli siinä on oltava 11–15 numeroa ja alussa plusmerkki (+) ja maatunnus eikä siinä saa olla viivoja, sulkumerkkejä tai välilyöntejä.

Jos sivustosi ei kerää jotakin edellä olevista kentistä, poista kenttä kokonaan sen sijaan, että jättäisit sen tyhjäksi. Jos verkkosivusto esimerkiksi kerää vain sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita, koodi näyttää tältä:

// Implement
<script>
gtag('set', 'user_data', {
"email": {{ yourEmailVariable }},
"phone_number": {{ yourPhoneVariable }}
});
</script>
Huom. Vähintään yksi seuraavista kentistä on lisättävä:
  • sähköpostiosoite (suositus)
  • osoite (etunimi, sukunimi, postinumero ja maa ovat pakollisia, halutessasi voit lisätä katuosoitteen, kaupungin ja alueen lisävastaavuusavaimiksi)
  • puhelinnumero (lisättävä yhdessä sähköpostiosoitteen tai koko nimen ja osoitteen kanssa).

Useita arvoja

Kehittäjät voivat myös lisätä useita arvoja (enintään kolme puhelinnumerolle ja sähköpostiosoitteelle sekä kaksi osoitteelle) käyttämällä merkkijonon sijasta taulukkoarvoa. Jos keräät useita arvoja, tämän määrittäminen parantaa osuman todennäköisyyttä. Katso alta esimerkki.

<script>
gtag('set', 'user_data', {
"email": [yourEmailVariable1, yourEmailVariable2],
"phone_number": [yourPhoneVariable1, yourPhoneVariable2],
"address": [
{first_name: yourFirstNameVariable,last_name: yourLastNameVariable, street: yourStreetAddressVariable, city: yourCityVariable, region: yourRegionVariable, postal_code: yourPostalCodeVariable},
{first_name: yourFirstNameVariable,last_name: yourLastNameVariable, street: yourStreetAddressVariable, city: yourCityVariable2, region: yourRegionVariable2, postal_code: yourPostalCodeVariable2}
]
});
</script>

Konversiosivun Google‑tagin määrittäminen

Lisää {'allow_enhanced_conversions': true} kaikilla sivuilla käynnistyvän Google-tagisi määritysriville.
gtag('config', 'TAG_ID', { ' allow_enhanced_conversions':true } ) ;

Ennen muutosta: Esimerkki Google‑tagista (käytössä tällä hetkellä):

<!-- Google‑tagi (gtag.js) - Google Ads: 123456 -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());
gtag('config', 'TAG_ID');
</script>

Muutoksen jälkeen:

<!-- Google‑tagi (gtag.js) - Google Ads: 123456 -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());
gtag('config','TAG_ID', {'allow_enhanced_conversions':true});
</script>

Määrittele CSS‑valitsimet tai JavaScript‑muuttujat

Varmista ennen alla olevien ohjeiden seuraamista, että olet tehnyt laajennettujen konversioiden käyttöönottoa koskevat vaiheet ja että olet valinnut datalähteeksi Google‑tagin. Varmista myös, että olet valinnut toteutustavaksi "Määritä CSS‑valitsimet tai JavaScript‑muuttujat".

Laajennettujen konversioiden kenttien etsiminen konversiosivulta

1. Jätä Google Ads ‑tilisi auki yhdelle Chrome‑selaimen välilehdelle ja siirry konversiosivullesi toisella välilehdellä. Jos et ole varma siitä, mikä sivu on konversiosivu, ota yhteyttä sivuston kehittäjään.
  2. Etsi sivulta asiakasdata, jonka haluat lähettää Googlelle. Esimerkiksi ostoksen jälkeen sivulla voi näkyä kiitosviesti ja asiakkaan sähköpostiosoite.
    Huom. Vähintään yksi seuraavista kentistä on lisättävä, jotta laajennetut konversiot toimivat oikein:
    • sähköpostiosoite (suositus)
    • koko nimi ja osoite (etunimi, sukunimi, katuosoite, kaupunki, alue, postinumero, maa)
    • [valinnainen] puhelinnumero voidaan lisätä yhdessä sähköpostiosoitteen tai koko nimen ja osoitteen kanssa (sitä ei voi lisätä yksinään).
  3. Kun olet löytänyt sivulta asiakasdatan, kopioi CSS‑valitsimet tai JavaScript‑muuttujat ja lisää ne Google Adsiin alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Laajennettujen konversioiden CSS‑valitsimien etsiminen ja lisääminen Google Adsiin

1. Ota laajennetut konversiot käyttöön näiden ohjeiden avulla ja valitse "Määritä CSS‑valitsimet tai JavaScript‑muuttujat".
  2. Klikkaa Muokkaa, niin näet näkymän, jossa voit määrittää CSS‑valitsimet kullekin datatyypille.
  3. Valitse kaikki asiakasdatatyypit (esim. sähköpostiosoite, nimi ja osoite), jotka haluat ottaa käyttöön.
  4. Valitse JavaScript tai CSS‑valitsimet.
    Huom. Jos käytät JavaScript‑muuttujia, on todennäköisesti helpointa kysyä sivustosi kehittäjältä, mitkä muuttujat kenttiin pitää lisätä. Jos käytät CSS‑valitsimia, voit seurata alla olevia ohjeita.
  5. Siirry toisella välilehdellä konversiosivullesi.
  6. Kun olet löytänyt konversiosivultasi asiakasdatan, jonka haluat lähettää laajennettujen konversioiden mukana, klikkaa dataa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tarkista.
  7. Jos olet lisäämässä sähköpostiosoitteeseen liittyvää CSS‑valitsinta Google Adsiin, klikkaa kakkospainikkeella konversiosivullasi näkyvää sähköpostiosoitetta.
  8. Näet Chrome-selaimessasi Chromen kehittäjätyökalut.
  9. Chromen kehittäjätyökalujen sivulla näkyvässä lähdekoodissa osa koodista näkyy korostettuna. Kyseinen koodi sisältää CSS-valitsimet asiakasdatalle, jota klikkasit kakkospainikkeella tämän osion toisessa vaiheessa.
  10. Vie hiiri korostetun koodin päälle ja klikkaa sitä kakkospainikkeella.
  11. Vieritä Copy (Kopioi) ‑kohtaan ja valitse Selector (Valitsin).
  12. Liitä kyseinen teksti vastaaviin kenttiin Google Adsissa (toisella välilehdellä). Teksti näyttää suunnilleen tältä:
    tsf > div:nth-child(2) > div.A8SBwf > div.RNNXgb > div > div.a4bIc > custEmail
  13. Toista tämä osion vaiheet 6–12 kunkin asiakasdatatyypin (esim. sähköpostiosoite, nimi ja osoite) osalta.
  14. Klikkaa Google Adsissa Tallenna.

Toteutuksen tarkistaminen

Voit tarkistaa, että laajennettujen konversioiden toteutuksesi toimii oikein, siirtymällä konversiosivullesi (tee tarvittaessa testikonversio tätä varten) ja seuraamalla alla olevia ohjeita. Tämä kannattaa tehdä heti laajennettujen konversioiden käyttöönoton jälkeen, jotta voit tehdä muutoksia, mikäli toteutus ei toimi oikein.

Toteutuksen tarkistaminen Chromen kehittäjätyökaluilla (Chrome Developer Tools)

1. Klikkaa verkkosivuasi kakkospainikkeella.
  2. Valitse Tarkista.
  3. Valitse Verkko‑välilehti.
  4. Kirjoita hakukenttään "google".
  5. Etsi verkkopyyntö, joka lähetetään osoitteeseen googleadservices.com/pagead/conversion/ (joissakin selaimissa sivu on google.com/pagead/1p-conversion/).
  6. Klikkaa Payload‑välilehteä, jotta näet kyselymerkkijonon parametrit.
  7. Etsi em‑parametri, jonka arvo on tiivistetty merkkijono. Arvon alussa on oltava "tv.1~em", ja sen perässä on pitkä merkkijono. Jos näet em‑parametrin, laajennettujen konversioiden tagi tunnistaa ja tiivistää enhanced_conversion_data‑objektin.
Huom. Jos näet em‑parametrin, mutta näet vain merkkijonon "tv.1~em" ilman pitkää tiivistettyä merkkijonoa, lähetät tyhjän laajennettujen konversioiden parametrin. Näin voi käydä, jos käyttäjältä saatua dataa ei ole saatavilla konversion tapahtumahetkellä.

Diagnostiikkaraportin tarkistaminen 72 tunnin kuluttua toteutuksen toiminnan varmistamiseksi

Noin 72 tuntia laajennettujen konversioiden käyttöönoton jälkeen Google Adsissa näkyy tagin diagnostiikkaraportti, jonka avulla voit varmistaa, että toteutuksesi toimii oikein. Näin löydät raportin:
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Klikkaa konversiotapahtumaa, jolle on otettu käyttöön laajennetut konversiot.
  4. Valitse yläreunan sivuvalikosta Diagnostiikka. Laajennettujen konversioiden tagin diagnostiikkaraportti ja mittarit näkyvät kussakin osiossa.
  5. Käy läpi eri toimintatarkastukset varmistaaksesi, että kaikki toimii odotetulla tavalla.
  6. Jos tagin diagnostiikkaraportissa on ilmoitus mahdollisesta virheestä, etsi ratkaisua ilmoituksen ja ohjekeskuksen ohjeista.

Laajennettujen konversioiden laittaminen pois päältä

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin voit laittaa laajennetut konversiot pois päältä tilitasolla:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Laajenna Laajennetut konversiot ‑kohta.
  5. Poista merkintä valintaruudusta, niin laajennetut konversiot laitetaan pois päältä.
  6. Klikkaa Tallenna.

Näin voit laittaa laajennetut konversiot pois päältä konversiotapahtuman tasolla:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse konversiotapahtuma, jonka osalta haluat poistaa laajennetut konversiot käytöstä.
  4. Klikkaa Asetukset.
  5. Laajenna Laajennetut konversiot ‑kohta.
  6. Poista merkintä kohdan "Ota laajennetut konversiot käyttöön" viereisestä valintaruudusta.
  7. Klikkaa Tallenna.
Huom. Jos laitat laajennetut konversiot pois päältä, et voi käyttää niitä hintatarjousten tekemisessä tai raportoinnissa. Niiden laittaminen pois päältä ei kuitenkaan vaikuta aiemmin kertyneeseen konversiodataan.