Retningslinjer for merket for offisielt nettsted for Aktiviteter

All relevant beholdning må være i tråd med de generelle retningslinjene for landingssider og retningslinjene nedenfor for at merket for offisielt nettsted skal bli vist i den.

Her er et eksempel på hvordan merket for offisielt nettsted kan vises på Google Søk:

Et eksempel på en forenklet UI-skjermdump der et merke for offisielt nettsted vises i et Aktiviteter-søk.

Bestillingsside: siden på partnernettstedet der brukeren har valgt en dato og (i de fleste tilfeller) kan skrive inn kjøpsdetaljer, for eksempel navn og kredittkortinformasjon.

Landingsside: siden på partnernettstedet som brukeren sendes til før hen kan gjøre noe mer. I noen tilfeller samsvarer landingssiden med bestillingssiden.
  • Merket for offisielt nettsted kan bli vist i en beholdning hvis bestillingssiden er den samme som den primære bestillingssiden det henvises til på bestillingsnettstedet til hovedattraksjonen eller turoperatøren. Bestillingssiden kan ha et annet domene enn hovedattraksjonens eller turoperatørens nettsted, så lenge hovedattraksjonens eller turoperatørens nettsted inneholder en tydelig link til bestillingssiden.
    • Gyldigheten av bestillingssiden kan bekreftes via ulike kilder, for eksempel Google-bedriftsprofilen til en attraksjon eller andre pålitelige data.
  • Landingssiden du sender inn, kan ha linker til en bestemt side for det aktuelle produktet eller en side med en oversikt over alle billettene som er tilgjengelige for den aktuelle attraksjonen eller turoperatøren. Ikke send inn en generell landingsside som krever at brukeren navigerer til egne sider for å finne viktig billettinformasjon.

Eksempler på godkjente landingssider:

Et diagram med eksempler på godkjente og ikke godkjente landingssider for Aktiviteter-produkter.

Produktene må også være i tråd med de generelle retningslinjene for landingssider for at merket for offisielt nettsted skal vises i dem.

• Du kan bruke to felt i feeden din, slik det er beskrevet nedenfor, for å skille mellom offisiell beholdning, avhengig av beholdningstypen og søkekonteksten:
    • Bare for attraksjoner: Produkter kan merkes som INVENTORY_TYPE_OFFICIAL i feeden hvis landingssiden fører til attraksjonens primære bestillingsside.
      En UI-skjermdump der et eksempel på en innstilling for beholdningstype for produktfeed vises.
    • Bare for turoperatører: Produkter kan merkes som «INVENTORY_TYPE_OPERATOR_DIRECT» i feeden hvis landingssiden fører til den aktuelle turoperatørens primære bestillingsside.
Merk: I de fleste tilfeller er ingen av feltene aktuelle for beholdninger der brukeren utfører transaksjoner med merkevaren til en tredjepart, for eksempel reisebyråer på nettet.
  • Hvis du oppfyller kriteriene ovenfor, kan du være kvalifisert for å vise merket for offisielt nettsted.
    • Det kan hende at enkelte attraksjoner eller turoperatører ikke får merket for offisielt nettsted, men det avhenger av en rekke faktorer.
  • Når mer enn én feed inkluderer en attraksjon eller turoperatør med et offisielt nettsted, avgjør Google hvilken feed som får merket for det offisielle nettstedet, basert på kvalitetsvurderinger av feedene. Det kan for eksempel være prisnøyaktighet eller at eieren av attraksjonen har gitt uttrykkelig beskjed om preferanse.
  • Hvis du fremstiller oppføringer som ikke er i tråd med kriteriene ovenfor, som offisielle nettsteder, kan det føre til at merket for offisielt nettsted eller de samlede oppføringene blir fjernet. Ved gjentatte brudd på retningslinjene kan hele feeden din bli nektet å få merket for offisielt nettsted.
  • Se mer om dette i artikkelen Retningslinjer for innhold og henvisninger i Aktiviteter, i delen om håndhevelse av og anker knyttet til retningslinjene.

Finn ut mer om retningslinjene for merker for offisielle nettsteder.

Hvis du bruker en tredjepartsplattform, kan det hende at deler av denne veiledningen ikke gjelder for deg. Gå til tredjepartsplattformen for å få veiledning om hvordan du løser problemet eller fullfører oppgaven. Finn ut hvordan du får brukerstøtte hvis du bruker en plattform utenfor Google.