Beleid voor officiële sites op Aanraders

Voorraad moet voldoen aan ons algemene beleid voor landingspagina's en het beleid hieronder, anders krijgt u de badge voor officiële site niet.

Voorbeeld van hoe de badge voor officiële site eruit kan zien op Google Zoeken:

Een vereenvoudigd UI-voorbeeld van een badge voor officiële site in een zoekopdracht voor Aanraders.

Boekingspagina: de pagina op de site van de partner waarop de gebruiker een datum heeft geselecteerd en (in de meeste gevallen) aankoopgegevens kan opgeven, zoals naam en creditcardgegevens.

Landingspagina: de pagina op de site van een partner waarnaar de gebruiker wordt gestuurd voordat er aanvullende actie wordt ondernomen. In sommige gevallen kan de landingspagina ook de boekingspagina zijn.
  • Voorraad kan in aanmerking komen voor de badge voor officiële site als de boekingspagina gelijk is aan de primaire boekingspagina waarnaar wordt verwezen op de boekingssite van de hoofdattractie of touroperator. De boekingspagina kan een ander domein hebben dan de website van de hoofdattractie of touroperator, mits de website van de hoofdattractie of touroperator duidelijk verwijst naar de boekingspagina.
    • De geldigheid van de boekingspagina wordt geverifieerd via verschillende bronnen, zoals het Google-bedrijfsprofiel van een attractie of andere vertrouwde gegevens.
  • De landingspagina die u indient, kan linken naar een specifieke pagina voor het betreffende product of naar een pagina met een overzicht van alle tickets die beschikbaar zijn voor de betreffende attractie of touroperator. Dien geen algemene landingspagina in waarin gebruikers moeten navigeren naar afzonderlijke pagina's om belangrijke informatie over tickets te vinden.

Voorbeelden van acceptabele landingspagina's:

Een diagram met voorbeelden van acceptabele en onacceptabele landingspagina's voor producten in Aanraders.

Voorraad moet ook voldoen aan ons algemene beleid voor landingspagina's om de badge voor officiële site te krijgen.

• U kunt 2 velden gebruiken in uw feed om officiële voorraad te onderscheiden, afhankelijk van het voorraadtype en de zoekcontext:
    • Voor attracties markeert u een product als INVENTORY_TYPE_OFFICIAL in de feed als de landingspagina leidt naar de primaire boekingspagina van de attractie.
      Een UI-screenshot met een voorbeeld van een instelling voor het voorraadtype Productfeed.
    • Voor touroperators markeert u een product als INVENTORY_TYPE_OPERATOR_DIRECT in de feed als de landingspagina leidt naar de primaire boekingspagina van de opgegeven tour van de operator.
Opmerking: In de meeste gevallen zijn beide velden niet van toepassing op voorraad waarvoor de gebruiker transacties uitvoert met een merk van derden, zoals van online reisbureaus.
  • Als u aan de bovenstaande criteria voldoet, kunt u mogelijk een badge voor officiële site tonen.
    • Afhankelijk van de omgeving kunnen sommige attracties of touroperators geen badge voor officiële site krijgen.
  • Als meer dan één feed een attractie of touroperator met een officiële site bevat, bepaalt Google welke aanbieding de badge voor officiële site krijgt op basis van overwegingen voor de feedkwaliteit, zoals prijsnauwkeurigheid of expliciete voorkeur door de eigenaar van de attractie.
  • Als u vermeldingen die niet voldoen aan de bovenstaande criteria als officiële sites vertegenwoordigt, kan de badge voor officiële site of de algemene vermelding worden verwijderd. Bij herhaalde overtredingen kan uw complete feed worden uitgesloten van de badge voor officiële site.
  • Ga voor meer informatie naar het gedeelte Beleidshandhaving en bezwaren in het Beleid voor Aanraders en het Doorverwijzingsbeleid voor attracties.

Meer informatie over ons Beleid voor badges voor officiële site

Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt