Vedrørende politikker for officielle websites

Beholdningen skal overholde vores generelle politik for landingssider og nedenstående politikker for at være kvalificeret til at modtage badget til officielt website.

Eksempel på, hvordan badget til officielt website kan se ud i Google Søgning:

En forenklet brugerflade med et eksempel på et badge til officielt website ved en søgning på platformen Oplevelser.

Bookingside: Den side på partnerens website, hvor brugeren har valgt en dato og (i de fleste tilfælde) kan indtaste oplysninger om købet, f.eks. navn og betalingskortoplysninger.

Landingsside: Den side, som brugeren sendes til på en partners website, før der foretages yderligere handlinger. I nogle tilfælde kan landingssiden også være bookingsiden.
  • Beholdningen kan være kvalificeret til at modtage badget til officielt website, hvis bookingsiden er den samme som den primære bookingside, som er angivet på hovedattraktionens eller turarrangørens bookingwebsite. Bookingsiden kan have et andet domæne end hovedattraktionens eller turarrangørens website, så længe hovedattraktionens eller turarrangørens website tydeligt linker til bookingsiden.
    • Bookingsidens gyldighed verificeres via forskellige kilder, f.eks. en attraktions Google Virksomhedsprofil eller andre pålidelige data.
  • Den landingsside, du indsender, kan linke til en anden specifik side for det givne produkt eller en side, der indeholder en oversigt over alle de tilgængelige billetter for den pågældende attraktion eller turarrangør. Undlad at indsende en generel landingsside, der kræver, at brugeren navigerer til flere separate sider for at finde oplysninger om billetter.

Eksempler på acceptable landingssider:

Et diagram med eksempler på acceptable og uacceptable landingssider for produkter på platformen Oplevelser.

Beholdningen skal også overholde vores generelle politik for landingssider for at være kvalificeret til at modtage badget for officielt website.

• Du kan bruge 2 felter i dit feed på følgende måde for at skelne mellem officiel beholdning, afhængigt af beholdningstypen og søgekonteksten:
    • For attraktioner skal du markere et produkt som "INVENTORY_TYPE_OFFICIAL" i feedet, hvis landingssiden fører til den primære bookingside for attraktionen.
      Et screenshot af brugerfladen med et eksempel på en indstilling for produktfeedbeholdningstype.
    • For turarrangører skal du markere produktet som "INVENTORY_TYPE_OPERATOR_DIRECT" i feedet, hvis landingssiden fører til den primære bookingside for den pågældende arrangørtur.
Bemærk! I de fleste tilfælde gælder ingen af felterne for beholdning, hvor brugeren skal foretage en transaktion med et tredjepartsbrand, f.eks. onlinerejsebureauer.
  • Hvis du opfylder ovenstående kriterier, er du muligvis kvalificeret til at vise et badge til officielt website.
    • Afhængigt af den omgivende kontekst modtager nogle attraktioner eller turarrangører muligvis ikke et badge til officielt website.
  • Når mere end ét feed indeholder en attraktion eller turarrangør med et badge til officielt website, afgører Google, hvilket tilbud der modtager badget til officielt website baseret på overvejelser om feedkvalitet, f.eks. prisnøjagtighed, eller udtrykkelig præference fra ejeren af attraktionen.
  • Hvis du repræsenterer fortegnelser, der ikke opfylder ovenstående kriterier som officielle websites, kan det medføre, at badget til officielt website eller den overordnede fortegnelse fjernes. I tilfælde af gentagne overtrædelser kan hele dit feed blive suspenderet fra at modtage badget til officielt website.
  • Du kan få flere oplysninger i sektionen Håndhævelse og appeller vedrørende politikker under Politikker for ophavsrelateret indhold og politikker vedrørende henvisning til oplevelser.

Få flere oplysninger om vores politik vedrørende badges til officielle websites

Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.