Konverteringsverdier

Mål ulike verdier for hver konvertering

En transaksjonsspesifikk verdi kan ha ulik verdi hver gang den samme konverteringen registreres. Hvis du for eksempel eier en nettbutikk med handlekurv, kan én kjøpskonvertering være verdt NOK 250, mens en annen er verdt NOK 5000.

Du kan bruke transaksjonsspesifikke konverteringsverdier for bedriften hvis de enkelte salgene har ulike konverteringsverdier og du vil gjøre følgende:

• Spor og optimaliser avkastningen på kampanjene.
  • Bruk strategier for smart budgivning, for eksempel mål-ROAS. Hvis det er tilfellet, anbefaler vi at du velger «Alle» i innstillingene for konverteringstelling. Hvis du velger «Én», telles det bare én verdi, selv om en kunde har flere konverteringer.