Conversiewaarden

Verschillende waarden voor elke conversie meten

Een transactiespecifieke waarde is een waarde die voor dezelfde conversie telkens kan verschillen. Als u een online winkel met een winkelwagentje heeft, is de ene aankoopconversie bijvoorbeeld $ 25 waard, terwijl een andere aankoopconversie $ 500 waard is.

Wellicht wilt u transactiespecifieke conversiewaarden gebruiken voor uw bedrijf als al uw verkopen een andere conversiewaarde hebben en u het volgende wilt doen:

• Het rendement op investering van uw campagne bijhouden en optimaliseren.
  • Strategieën voor Slim bieden gebruiken, zoals 'Doelrendement op advertentie-uitgaven (Doel-ROAS)'. In dat geval raden we u aan Alle te selecteren in de instellingen voor conversies tellen. Als u 'Eén' selecteert, wordt er slechts één waarde geteld, zelfs wanneer een klant meerdere conversies genereert.