Konverteringsvärden

Använd samma värde för varje konvertering

För vissa konverteringar kan du ange ett konstant värde. Det kan vara bra att använda konstanta konverteringsvärden om du spårar flera konverteringsåtgärder. Med den här metoden kan du registrera olika värden, t.ex. för telefonsamtal och registreringar. När du tittar på separata värden kan du jämföra två olika konverteringsåtgärder på ett praktiskt sätt. Om du värderar samtal till 50 kr och registreringar till 200 kr innebär det att värderingar är fyra gånger värdefullare än samtal för dig.

Andra exempel på åtgärder som kan ha ett värde för företaget är

• att boka testkörningar
  • återuppringningsförfrågningar
  • inskickade formulär
  • att söka efter en butiks adress
  • prisofferter.